מבזקים
מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות כיוון M16 לעבר אביו, סבתו וילדים וירה בשטח בית ספר: בן 18 מרהט נאשם חג הסיגד מגיע לשכונות ירושלים: איפה ומתי יתקיימו החגיגות? "אני לא רואה, אבל חושב על מי שיבוא אחריי": הסיפור של דרור ופאקו מאשדוד מופעים בחינם, טיולים ויום מיצוי זכויות: מה מחכה לתושבי גבעת שמואל בנובמבר? מחפשים עבודה בגדרה? המועצה פרסמה גיוס ל – 35 משרות בגנים ובכיתות חמישה ימי פעילות ב – 50 שקל: ההרשמה לחנוכה בירושלים נפתחה, ויש גם פטור מתשלום 50 הופעות ואורחים מרחבי העולם: פסטיבל המוזיקה הבינלאומי חוזר לירושלים יותר מצלמות ברחבי אילת: העירייה מקדמת הרחבה של מערך האבטחה העירוני

תושב דרום הארץ הטריד, איים על חייה של תושבת ירושלים והצית את רכבה

מחקירת המקרה עלה כי, לפני מספר חודשים, החשוד פנה אל הקורבן, בעלת הרכב, וביקש להיות עמה בקשר. משהקורבן סירבה, איים החשוד כי יכפיש את שמה ברשתות החברתיות ואף החל במסכת הטרדות אשר כללה הגעה לביתה ואיומים על חייה. הקורבן הגישה תלונה בתחנת המשטרה וחקירת המקרה החלה.

חקירת מקרה הטרדה והצתת רכב מתנהלת בימים אלו בתחנת שפט שבמחוז ירושלים, בעקבות רכב שעלה באש באחד מרחובות העיר ירושלים.

עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים ושוטרי הזיהוי הפלילי יחד עם לוחמי האש של מערך הכבאות וההצלה והחלו במאמצי כיבוי השריפה, איסוף עדויות, ממצאים וראיות ונפתחה חקירה במשטרה במהלכה עלה החשד כי מדובר במקרה של הצתת רכב.

במסגרת החקירה, חשפו החוקרים את זהותו של החשוד, תושב לקיה שבדרום הארץ, בשנות ה-20 לחייו והוא נעצר על ידי שוטרי תחנת שפט והועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

מחקירת המקרה עלה כי, לפני מספר חודשים, החשוד פנה אל הקורבן, בעלת הרכב, וביקש להיות עמה בקשר. משהקורבן סירבה, איים החשוד כי יכפיש את שמה ברשתות החברתיות ואף החל במסכת הטרדות אשר כללה הגעה לביתה ואיומים על חייה. הקורבן הגישה תלונה בתחנת המשטרה וחקירת המקרה החלה.

במקביל, משהבין החשוד כי הקורבן הגישה תלונה בגין הטרדה זו, פנה אלה ואיים כי יניח מטען ברכבה. בנוסף, באותו היום, נחשפה הקורבן לפרסום ברשת בו נראה רכבה בצירוף הכתובת בה מתגוררת ולאחר זמן קצר, הרכב הוצת מחוץ לביתה בירושלים.

החשוד נעצר כאמור, ובדיון שהתקיים בעניינו בבימ״ש מעצרו הוארך לבקשת המשטרה עד לתאריך 26.6.25 לטובת המשך פעולות החקירה ומיצויה.

קצין החקירות והמודיעין של תחנת שפט, רפ״ק יוסי אמסלם, ציין: "כבר בשלביה הראשונים של החקירה, הבנו שמדובר במעשה של הצתה מכוונת של הרכב שחנה במקום, זאת בעקבות הטרדה כלפי הקורבן. אספנו ממצאים רבים ומגוונים מהזירה שכללו אמצעים טכנולוגים רבים וכך איתרנו את זהות החשוד במעשה. המעשה הפסול אמנם בוצע בשעת לילה מאוחרת ובתחכום רב, אולם זה לא מנע מצוות החקירה המיוחד, להתחקות אחר זהותו והוא נעצר על ידינו. חקירת המקרה נמשכת ונעשה את כל הפעולות על מנת למצות עמו את הדין".

הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן