מבזקים
כתב אישום הוגש נגד תושב אשדוד שגנב מגש תכשיטים יקר ערך בקריית גת 8 חודשי מאסר בפועל לשוטר מרמלה שהכה את אשתו לעיני בנותיהם הקטינות "האמון הוא המטבע החשוב ביותר שלנו": ראש עיריית יבנה רועי גבאי בוועידת MUNI EXPO 2026 חוויה חקלאית בלב העיר וללא עלות: הפנינג קיץ וקטיף תפוחי אדמה בחינם בראשון לציון "רמלה נמצאת בעיצומה של קפיצת מדרגה היסטורית": חזון העיר הלאומית החדשה נחשף בוועידת MUNI EXPO 2026 צפו: מספר כלי רכב עלו באש במודיעין; שריפת הענק מתפשטת בחסות הרוחות לעבר יער בן שמן שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חריף: "החשבון עם החות'ים פתוח, נחסל את המנהיג שלהם אם יעלה על הכוונת" בעקבות הנחיית המדינה: הוועדה המקומית בבת ים עדכנה את מדיניות התמורות בהתחדשות עירונית הגן בגדרה שדורות של ילדים גדלו בו נפתח מחדש – והפך למתחם נינג'ה ענק רחפן עם לבנת חבלה ותחמושת אותר ברכב בשגב שלום הדוחות על 7 באוקטובר מוקפאים: מבקר המדינה טוען שגורמים ביקשו למחוק את פרק האחריות ירי באשדוד: אדם נפצע בינוני, ארבעה חשודים נעצרו זמן קצר לאחר האירוע יוזמה מקסימה: הגננת מגבעת שמואל פתחה קייטנה לילדים על הרצף לא רק טיול טבע: בערבה חגגו עם זנבנים, עקרבים ומחווה לדייויד אטנבורו המורה הפרטי שלא צריך לקבוע איתו שיעור: אור יהודה בוחנת למידה מבוססת AI בלב המדבר ובצל המציאות הביטחונית: מצעד הגאווה של מצפה רמון יוצא לדרך המהלך שעשוי לשנות את מפת הפקקים בישראל: המסילה החדשה שתעקוף את תל אביב 4,000 איש, אצטדיון מלא וסיפור שהתחיל מכמה משפחות: כך הפכה לוד למודל קהילתי בישראל לא רק קבוצה – סיפור של עיר שלמה: נשות לוד עשו היסטוריה ועלו לליגה הלאומית במקום מנופים בודדים: בלוד כבר בונים את העתיד – ואלפי משפחות בדרך לדירה חדשה
ילד

תושב העיר, בן 22, נעצר בחשד שתקף מינית ילד בן 11 וכן תקף פיזית את קרוב משפחתו

ילד
משטרת ישראל בוחנת בימים האחרונים פרשה במרכזה צעיר בן 22 תושב העיר, אשר נעצר בחשד שתקף מינית ילד בן 11, אף הוא תושב רחובות וכן תקף את קרוב משפחתו של הקטין, לאחר שזיהה כי הילד עבר התעללות מינית.
הפרשה התגלתה בערב יום שישי האחרון כאשר אל בגיר בן 22 ניגש קרוב משפחה של ילד בן 11 ובפניו הדגים את המעשים המיוחסים לו. לאחר שקרוב המשפחה הצביע על המעשים שבוצעו על הילד כתקיפה מינית, התקיימה תגרה בין השניים. החשוד התקשה לראות כי מוכיחים אותו ואת מעשיו וחיפש חפץ להזיק לקרוב המשפחה. בחיפוש מהיר הוא מצא חנוכיה מברזל והלם בראשו של קרוב משפחתו של הילד – כתוצאה מכך נגרמו לו חבלות.

המותקף הזעיק את כוחות המשטרה שחשו למקום במהירות, איתרו את החשוד ועצרו אותו. בחקירתו טען כי אותו בגיר (קרוב משפחתו של הילד – ל"ל), ניגש לרכבו כדי להביא מתוכו סכין ולדקור אותו, מאחר וחש מאוים – הוא תקף אותו לפני שהספיק להוציא את הסכין. בדיון הארכת מעצרו טען החשוד בפני שופט בית משפט השלום בראשון לציון, רפי ארניה כי בסך הכל הגן על עצמו.
"מי שיבוא לדקור אותי אני אקפוץ עליו לפני, אני אעשה הגנה עצמית", טען החשוד. המשטרה מסרה לשופט ארניה דו"ח סודי באשר לחשדות המיוחסות לו וביקשה להאריך את מעצרו בחמישה ימים לצורך מיצוי החקירה. השופט הסתפק בהארכה בת שלושה ימים, עד ליום חמישי בצהריים. במקביל ולבקשת סנגורו של החשוד, הוא יישלח לבדיקה פסיכיאטרית.
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן