כמה פעמים אנו שומעים על ילדים שננעלים ברכב – והנה מקרה שאירע בקריית מלאכי, אתמול.
קריאה התקבלה במוקד ידידים, אודות תינוקת כבת שנה וחצי שננעלה בשגגה ברכב לעיני אמהּ, ברחוב בן אהרון בקרית מלאכי.
שמעון אמזלג – אחראי הדרכות סניף קרית מלאכי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ שמעון את התינוקת בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
שמעון מספר: "בדרכי לאסוף את ילדיי ממוסדות החינוך, התקבלה קריאת החירום ויצאתי מיד למקום. כשהגעתי, התברר שברכב יש מנגון נעילה אוטומטית, שכשהדלת נסגרת הרכב ננעל.
בפעולות חילוץ מהירות, באמצעות ערכת הפתיחה הייעודית שברשותי, הצלחתי לפתוח את דלת הרכב ללא נזק ולחלץ את התינוקת בשלום. התמלאתי בתחושת סיפוק אדירה. האם הודתה מאוד על החילוץ של בתה התינוקת, וסיפרה לי שהיא הייתה חסרת אונים וניסתה לשמור על איפוק עד להגעתי."
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








