מבזקים
תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ אם צעירה מאשקלון נתפסה עם מאות כדורי סמים ברכב כשבתה התינוקת עמה באר שבע: בן 72 נאשם בגניבת טלפון נייד מגרנד קניון בעיר "אהרוג אותך כשאתה ישן": ויכוח בין אחים בב"ש הסתיים בקטטה אלימה ופציעות קשות

תיעוד: נעצר שוהה בלתי חוקי שפרץ ל-4 מסעדות בת"א, רמת גן וגבעתיים

חוקרי מחלק פשעים במשטרת בני ברק- רמת גן ומשטרת גבעתיים פתחו בחקירה בחודש מאי בהמשך להתפרצויות למסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים.

חוקרי מחלק פשעים במשטרת בני ברק- רמת גן ומשטרת גבעתיים פתחו בחקירה בחודש מאי בהמשך להתפרצויות למסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים.

במסגרת החקירה הסמויה שנוהלה, נאספו ממצאים וראיות ועם מעבר החקירה לגלויה, בתאריך 27.5.25 הבלשים יחד עם כוחות נוספים פשטו על דירות בשכונת שפירא בת"א, שם אותר השב"ח החשוד. הבלשים עצרו את השב"ח בן 18, תושב שטחים (קבלאן).

בנוסף אותרו בדירות, 6 שב"חים נוספים שעימם החקירה הסתיימה והוגש נגדם כתב אישום. כמו כן, מפקד המחוז חתם בזמנו על צו סגירה לדירות הללו לאור שהותם של השב"חים במקום, בניגוד לחוק.

עפ"י החקירה, בתאריך 17.5 סמוך לשעה 03:47 לפנות בוקר, החשוד (18) פרץ למסעדה ברח' כצנלסון בגבעתיים יחד עם חשוד נוסף, כאשר הזיזו בכוח את הויטרינה וגרמו לה נזק. הם נטלו מהמקום כסף מזומן בסך 6,628 ש"ח עם הכספות. מיד לאחר מכן, אותם החשודים הגיעו לבית קפה ברח' ביאליק ברמת גן, שברו את המנעול ונכנסו פנימה ולקחו את מגירת הקופה שהכילה 400 ש"ח וכספת שהכילה 1,000 ש"ח.

מס' ימים לאחר מכן, בתאריך 21.5 בשעה 04:00, החשוד פרץ למסעדה (פלאפל) ברח' בוגרשוב בת"א, כאשר חשוד נוסף שעימו נכנס לעסק ונטל את הקופה שהכילה 1,000 ש"ח מזומן וצ'קים. מיד לאחר מכן המשיכו ופרצו לבית קפה ברח' ארלוזרוב בת"א, כאשר גנבו 5,812 ש"ח. החשודים גרמו נזק לדלתות של העסקים וגנבו סה"כ 14,840 ש"ח.

עם סיום של החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד השב"חים בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, פריצה לבניין שאינו דירה וביצוע גניבה בצוותא, היזק לרכוש במזיד בצוותא וכן בקשה למעצרם עד תום ההליכים.

 

◼️ הצטרפו לחדשות רמת גן, גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן