מבזקים
אימה באמצע הלילה ברחובות עבודות לילה בנס ציונה: חסימות ברחוב ויצמן לכיוון צפון ראשוני: נהג מירושלים נתפס באילת עם תינוק על הברכיים ובקבוק ביד "מפקד", "מהנדס" ותכנון פיגועים בבאר שבע: שב"כ חושף את ה"גדוד" שניסה לקום בשגב שלום שמונה ממייסדי באר שבע תועדו לפני שסיפוריהם ייעלמו: בני נוער הפכו את חייהם לסרטים ולספר באמצע הלילה בלהבים: חשוד בפריצה עוכב עם טרקטורון, אופניים וכלי עבודה שניים מכל שלושה תלמידים בבת ים הוגדרו מצטיינים במעורבות חברתית מאסר עולם למחבל שהרג את סמ״ר עמית בן יגאל ז״ל האיחוד עוד לא אושר – אבל המועדון העירוני החדש של רחובות כבר פועל אירוע חריג בבית ספר בנתניה תחנת הכוח, שריפות הפסולת ורעש המטוסים: פאנל בחירות בראש העין בני 15 ו – 16 חשודים בגניבת רכבים מגן יבנה: מרדף נגד כיוון התנועה הסתיים במעצר תיעוד מהנגב: סיבובים, עשן ופלג גוף מחוץ לחלון – ליד בית ספר רצח אלדד פרי ברחובות: העליון דחה את ערעורו של דניאל קדר מראשון לציון עשן בחניון בבאר שבע: לוחמי האש פועלים לכיבוי שריפת רכב משרד הבריאות: אל תצטרכו את הגלידה הפופולרית בטעם הזה אחת מכל ארבע בנפת רחובות לא עומדת במדד הממוגרפיה – ובאירוע המרכזי של העיר לא נמסר על בדיקות החשד: מכרו נשק למחבל שביצע את הפיגוע בבאר שבע – שלושה נאשמים מ-06:00 בבוקר: החסימות שיסגרו את סביון לתנועת כלי רכב יש לכם חוב בדיור הציבורי? זה המתווה שיכול למחוק עד מחצית ממנו

תיעוד: נעצר שוהה בלתי חוקי שפרץ ל-4 מסעדות בת"א, רמת גן וגבעתיים

חוקרי מחלק פשעים במשטרת בני ברק- רמת גן ומשטרת גבעתיים פתחו בחקירה בחודש מאי בהמשך להתפרצויות למסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים.

חוקרי מחלק פשעים במשטרת בני ברק- רמת גן ומשטרת גבעתיים פתחו בחקירה בחודש מאי בהמשך להתפרצויות למסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים.

במסגרת החקירה הסמויה שנוהלה, נאספו ממצאים וראיות ועם מעבר החקירה לגלויה, בתאריך 27.5.25 הבלשים יחד עם כוחות נוספים פשטו על דירות בשכונת שפירא בת"א, שם אותר השב"ח החשוד. הבלשים עצרו את השב"ח בן 18, תושב שטחים (קבלאן).

בנוסף אותרו בדירות, 6 שב"חים נוספים שעימם החקירה הסתיימה והוגש נגדם כתב אישום. כמו כן, מפקד המחוז חתם בזמנו על צו סגירה לדירות הללו לאור שהותם של השב"חים במקום, בניגוד לחוק.

עפ"י החקירה, בתאריך 17.5 סמוך לשעה 03:47 לפנות בוקר, החשוד (18) פרץ למסעדה ברח' כצנלסון בגבעתיים יחד עם חשוד נוסף, כאשר הזיזו בכוח את הויטרינה וגרמו לה נזק. הם נטלו מהמקום כסף מזומן בסך 6,628 ש"ח עם הכספות. מיד לאחר מכן, אותם החשודים הגיעו לבית קפה ברח' ביאליק ברמת גן, שברו את המנעול ונכנסו פנימה ולקחו את מגירת הקופה שהכילה 400 ש"ח וכספת שהכילה 1,000 ש"ח.

מס' ימים לאחר מכן, בתאריך 21.5 בשעה 04:00, החשוד פרץ למסעדה (פלאפל) ברח' בוגרשוב בת"א, כאשר חשוד נוסף שעימו נכנס לעסק ונטל את הקופה שהכילה 1,000 ש"ח מזומן וצ'קים. מיד לאחר מכן המשיכו ופרצו לבית קפה ברח' ארלוזרוב בת"א, כאשר גנבו 5,812 ש"ח. החשודים גרמו נזק לדלתות של העסקים וגנבו סה"כ 14,840 ש"ח.

עם סיום של החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד השב"חים בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, פריצה לבניין שאינו דירה וביצוע גניבה בצוותא, היזק לרכוש במזיד בצוותא וכן בקשה למעצרם עד תום ההליכים.

 

◼️ הצטרפו לחדשות רמת גן, גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמת גן

לחצו כאן
דילוג לתוכן