מבזקים
אשקלון במקום הראשון בישראל במאזן ההגירה החיובי: כמעט 3,000 תושבים חדשים ב – 2024 בת ים חוגגת 100: ברי סחרוף, נועה קירל, ריטה, פאר טסי ו"הפרויקט של רביבו" יופיעו על חוף הים – כל מה שצריך לדעת כפר סבא, נס ציונה, חולון, רמת גן, לוד ורהט בתוכנית הבטיחות החדשה: 120 מיליון שקל לרשויות מבצע אכיפה ביהודה ושומרון: המשטרה והביטוח הלאומי שללו 211 זכאויות בחשד לקבלת הטבות במרמה שישה יישובים בנגב חוברו לרשת תקשורת מתקדמת במוסדות החינוך והציבור איש מילואים נאשם שתקף שני עובדי תחנת דלק בכפר עזה בעקבות מוזיקה בערבית קצינת שב״ס נעצרה בחשד לשיבוש חקירת רצח בניהו רזי מירושלים רישיונו פקע ב – 2001: תושב אשקלון נאשם שנהג בפסילה ובגופו נמצאו שרידי קוקאין הכרה בין לאומית למיזם התרבות התל אביבי "דבק" פרשת היעדרותו של אלדר דיין: שני תושבי דימונה נעצרו בחשד לשיבוש הליכי חקירה הישגים להפועל גן יבנה באליפות ישראל בהתעמלות אומנותית המתיחות בבנק הבינלאומי נמשכת: נציגי ועד עובדי מתף לא הורשו להיכנס לישיבת הדירקטוריון מחווה מרגשת באימון הסאפ באשדוד: בן 10 ליווה חותר עיוור בסיום הפעילות בהשקעה של יותר מ – 460 מיליון שקל: החלו עבודות הפיתוח באזור התעשייה המשותף לרהט, להבים ובני שמעון עבודות לילה במודיעין: רחוב עמק דותן צפון ייחסם לתנועה בשורה לשש ערים בדרום: המדינה מקדמת יותר שירותים משותפים לאופקים, נתיבות, שדרות, דימונה, ירוחם ומצפה רמון לא רק עיר של תיירות: המדינה סימנה יעד חדש לאילת שינוי בתחבורה הציבורית בגבעת שמואל: קו חדש לרכבת הקלה ועדכון במסלולי האוטובוסים לא רק בירת הנגב: המדינה סימנה את באר שבע כמנוע הצמיחה של הדרום אשקלון במוקד: תוכנית ממשלתית חדשה לשיקום ופיתוח העיר עד 2029

תרגיל חירום בקריית אונו: תרחיש מלחמה בזירה הצפונית

"בתרגיל ביום ראשון נבחן את יכולתנו לתת מענה במידה ותיפתח זירה צפונית רחבת היקף, הוא חשוב מאין כמותו."

ביום ראשון 28.1 החל משעות הבוקר ובמהלך כל היום, תקיים עיריית קריית אונו תרגיל חירום המדמה נפילות טילים ואירועים שונים ברחבי העיר בתרחיש של מלחמה בזירה הצפונית.

בשל ההתרחשויות בצפון הארץ ועל מנת שכל יחידות העירייה בקריית אונו יהיו מוכנות לתרחיש בזירה הצפונית, הנחה השבוע ראש העיר ישראל גל את ראש מטה החירום, מנכ"ל העירייה חיים סופר לבצע תרגיל בו יקחו חלק כל יחידות העירייה.

בפיקוד העורף בראשות רס"ן (מיל') שביט מס מפקד היקל"ר, שינהל את התרגיל, יבקשו לבחון את כשירות ומוכנות עיריית קריית אונו לתפקוד מיטבי בשעת חירום, בדגש על צפי הרחבת המערכה לזירה הצפונית במסגרת מלחמת "חרבות ברזל" ובמטרה לשמור על רציפות תפקודית של השירותים לתושבי העיר, חוסן הציבור, ומתן מענה מיטבי לכל אירוע.

התרגיל יתחיל ביום ראשון 28.1.24 בשעות הבוקר וימשך לאורך כל שעות היום. יקחו בו חלק יחידות הכוננות ויחידות המתנדבים העירוניות וצפוייה בעיר תנועה רבה של כלי רכב ומהלכי דימוי של אירועים חריגים.

חיים סופר, ראש מטה החירום ומנכ"ל העירייה מסר: "אין ספק שהתרגולים שעשינו לאורך השנים ובניית מרכז ההפעלה שהפך לחמ"ל העירוני בשעת חירום, תרמו רבות לעובדה שעיריית קריית אונו תפקדה ללא דופי מפרוץ הלחימה בדרום.

בתרגיל ביום ראשון נבחן את יכולתנו לתת מענה במידה ותיפתח זירה צפונית רחבת היקף, הוא חשוב מאין כמותו. אני בטוח שנעמוד במשימה. יש לנו צוות נהדר המגובה גם במאות מתנדבים ביחידות שונות, שיסייעו לנו רבות בעת חירום, בו ייתכן ולא נוכל לקבל סיוע בזמן אמת מהצבא ומכוחות הבטחון וההצלה"

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן