מבזקים
ילד בן 4 נמשה מהמים סמוך לחוף דלילה באשקלון ופונה במצב אנוש אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת אותו אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב

אהובה עמרם, יועצת רה"ע אשדוד לקידום מעמד האישה: "ביחד נוכל לחלום, להעז ולהגשים"

טור דעה שיצא נחרצות נגד סגירת המשרד לקידום מעמד האישה הארצי הביא למפגש עם השרה מאי גולן

כולנו צריכים רק אדם אחד שיאמין בנו

לפני 3 שבועות פרסמה אהובה עמרם, יועצת רה"ע לקידום מעמד האישה בעיריית אשדוד, טור דעה שיצא נחרצות נגד סגירת המשרד לקידום מעמד האישה הארצי. בעקבות כך הוזמנה להיפגש עם השרה מאי גולן, אשר הביעה הזדהות עם דבריה.

השרה לשווין חברתי ולקידום מעמד האישה, מאי גולן, קראה בהתרגשות את טור הדעה של אהובה עמרם והזמינה לאותה למפגש הכרות והיחשפות לפעילות המתקיימת באשדוד. במפגש שהתקיים אתמול בכנסת, סיפרה השרה לשוויון חברתי ומגדרי על עצמה וביקשה לשמוע מאהובה על קידום הנשים ועל הפעילות שנעשית באשדוד.

השרה סיפרה על חוויות ילדות שהיו המנוע למה שהיא היום -אישה מצליחה בזכות עצמה- על כך שגדלה כבת לאם חד הורית בדרום ת״א, על המאבק היומיומי בדעות קדומות ואפליה, על תחושות של "לא שווה", על מערכת חינוך ועל מורים שלא האמינו בה.

אהובה אשר הזדהתה והתרשמה מהשרה ומהרצון העז שלה לקדם אוכלוסיות חלשות, מודרות ושקופות, ולהיות כתובת לכל מי שקולו אינו נשמע, מתוך שליחות גדולה, אומרת: "כיועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה חשוב היה להיפגש עם השרה. גיליתי אישה צעירה ומקסימה שמאמינה נחרצות, בקידום נשים ובמתן הזדמנות לכל אחת."

אהובה הבטיחה כי "גם מאי גולן כשרה לשוויון וחברתי וגם אני כיועצת ראש העיר ומקדמת שוויון מגדרי, נפעל יחד כדי לקדם נשים למקומות גבוהים ונפעל להשמעת קול הנשים ומימוש הפוטנציאל של כל אישה." בהזדמנות זו, אהובה מזמינה כל אישה לפנות למשרד לקידום מעמד האישה בעיריית אשדוד ולהשתלב בפעילות הנשים העירונית, כי רק "ביחד נוכל לחלום להעז ולהגשים".

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן