מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

אילת נרתמת למען בעלי החיים מהעוטף

בעיר אילת שקלטה למעלה מ 60 אלף תושבים מיישובי העוטף, הדרום והצפון נרתמים גם למען בעלי החיים, שהגיעו יחד עם בעליהם

בעיר אילת שקלטה למעלה מ 60 אלף תושבים מיישובי העוטף, הדרום והצפון נרתמים גם למען בעלי החיים, שהגיעו יחד עם בעליהם.

לצד תרומות רבות של מזון לכלבים, נרתם גם אגף השירותים הווטרינריים במשרד החקלאות ופיתוח הכפר ובשיתוף פעולה עם הווטרינר העירוני – ד״ר אורן אברמוביץ התקבלו 60 שקים של מזון לכלבים. רובם חולקו כבר על ידי אגף השירות הווטרינרי בעירייה לחבל אשכול באמצעות תברואן המועצה, למלון קלאב הוטל שם יש לא מעט מפונים עם כלבים, למרכז העירוני לאיסוף וחלוקה בטרמינל ולעמותות באילת.

בנוסף חילק האגף מאות גלילים של שקיות לאיסוף צואת כלבים וכן רצועות וקולרים לפי הצורך.

◼️ אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אילת

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן