איפה רוכשים רשתות לחלונות בהתאמה אישית?

אם אתם שואלים איפה רוכשים רשתות לחלונות בהתאמה לגמרי אישית לפי הצרכים שלכם, יש בימינו אתרי השוואות מחירים שבעזרתם אתם יכולים מצד אחד למצוא מתקינים לפי אזורי שירות בכל הארץ, ומצד שני, לחסוך משמעותית בעלויות.

אם אתם שואלים איפה רוכשים רשתות לחלונות בהתאמה לגמרי אישית לפי הצרכים שלכם, יש בימינו אתרי השוואות מחירים שבעזרתם אתם יכולים מצד אחד למצוא מתקינים לפי אזורי שירות בכל הארץ, ומצד שני, לחסוך משמעותית בעלויות. רגע לפני הזמנת מתקינים, קראו כאן את המידע הבא – כולל מחירים >>

איך לחסוך בעלויות התקנת הרשת?

בין אם אתם מחפשים רשת מסוג כזה או אחר, אתם רוצים שזה יצא לכם משתלם בכיס. לכן בימינו רוב האנשים עושים השוואת מחירי רשתות לחלונות בהתאמה כולל התקנה קומפלט. השוואת המחירים יכולה לחסוך לכם לא מעט בעלויות, לעיתים עד עשרות אחוזים (במיוחד אם אתם צריכים רשתות למספר חלונות בבית או בעסק). אם כך, בואו נדבר מחירים – המשיכו לקרוא.

בחסות חלונות פלוס – כמה עולה רשת לחלון?

כדי לברר כמה עולה רשת לחלון מסוגים שונים, בדקנו את חלונות פלוס אשר מהווה אוטוריטה בתחום השוואות מחירים. עם מחירון רשתות לחלונות מדויק למדי, המתייחס למחירי השוק הממוצעים (לא כולל מע"מ), ריכזנו כאן מידע שבעזרתו אתם יכולים לעשות סקר שוק וכמובן השוואת מחירים:

  • טווח מחיר כללי לרשתות: באופן כללי, לפני שנכנסים לעובי הקורה ומחליטים על סוגים ספציפיים, דעו כי המחיר של רשת לחלון נע בין 250 ל-1,200 ש"ח בממוצע, תלוי בסוג הרשת וכמובן החומר ממנו היא מיוצרת.
  • כנף רשת: היא נפוצה למדי בארץ ויעילה מאוד, כאשר המחיר הממוצע שלה בד"כ יתחיל בכ-700 ש"ח.
  • רשת שקופה: אצל רוב המתקינים נמכרת ומותקנת סביב 550 ש"ח.
  • רשת הזזה לחלון: המחיר הממוצע נע בין 250 ל-350 ש"ח.
  • רשת לממ"ד (דריי קיפ): תעלה בין 500 ל-900 ש"ח בממוצע.
  • רשת שקופה: רשתות אלו עשויות פיברגלס והן עולות בממוצע בין 450 ל-650 ש"ח.
  • דלת רשת למרפסת: יקרה יותר מרשתות אחרות ובד"כ תעלה בין 800 ל-1,200 ש"ח.
  • רשת גלילה לחלון: תעלה בין 500 ל-650 ש"ח בממוצע.
  • רשת אקורדיון: מתאימה לדלתות במקרים שאין מסילה, ותעלה בממוצע בין 900 ל-1,200 ש"ח.

כמה מילות סיכום לגבי סקר שוק

לפני שאתם מזמינים את הרשת עצמה, ולפני שאתם מתכווננים על מתקין ספציפי, דעו שהמחירים מאוד משתנים בין אנשי המקצוע השונים. לכן חשוב לעשות השוואת מחירים, מה שבימינו בכלל מתבצע בצורה אוטומטית עבורכם. אתם לא צריכים לעשות כלום, רק לבקש מאתרים מתאימים לעשות זאת עבוכם, כדוגמת אתר חלונות פלוס המרכז לכם עד 3 הצעות מחירים שונות (בחינם!). לאחר שעושים השוואת מחירים, קל הרבה יותר להבין "מי נגד מי" ומהם המחירים הממוצעים שמתקינים אמורים להציע לכם. אם אתם מסתבכים עם השוואת המחירים, תמיד גם אפשר לפנות לחברים כדי לקבל המלצות, אבל דעו לכם שהשוואת המחירים יכולה לחסוך עד כ-39% מהעלויות!

צילום: https://www.winplus.co.il/

דילוג לתוכן