מבזקים
הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס

בכיר בנס ציונה נעצר בפרשת שחיתות גדולה

חשד לשחיתות: רשת חינוך שילמה כספים וזכתה במכרזים. מעצרם של ראשי מועצות מקומיות בצפון ובנגב ובכיר במועצת באר יעקב הוארך בחשד כי קיבלו שוחד תמורת קידום רשת החינוך טומשין ביישוביהם. על פי החשד, בכירים ברשת העבירו כספים לגורמים ברשויות מקומיות עבור זכייתם במכרז להקמת בתי ספר. במסגרת הפרשה נעצרו 16 חשודים.

בית משפט השלום בראשון לציון האריך היום (שני) בשבעה ימים את מעצרם של ראש המועצה המקומיות כעביה-טבאש-חג'אג'רה, ראש המועצה המקומית ערערה שבנגב וסגנו, החשודים בשחיתות. בנוסף, מעצרו של גורם במועצת באר יעקב הוארך בארבעה ימים. על פי החשד, החשודים קיבלו שוחד כספי מרשת החינוך "טומשין" שבבעלות שמוליק טומשין, בתמורה לזכייתו במכרז להקמת בתי ספר ביישוביהם. מעצרו של מנכ"ל הרשת, גדי מלוביצקי הוארך בתשעה ימים.

מנכ"ל רשת החינוך, מלוביצקי, בן 45 מנס ציונה, נעצר הבוקר יחד עם בעלי הרשת. סנגוריו עו"ד אריאל כפרי וסתיו שוורצברג קיבלו את המלצת השופט והמעצר הוארך בהסכמתם. השופט אבנון ציין כי "החקירה הסמויה העלתה כי רשת טומשין העומד בראשה וחלק מעובדיה הבכירים פעלו לשחד גורמים ציבוריים שונים במועצות מקומיות שונות כל אימת שעניינה של רשת טומשין עמד להכרעה". לדבריו, חומר החקירה מלמד כי מלוביצקי "נחשף על פי החשד והיה מודע על פי החשד לכל הפחות לחלק מהמהלכים" בהם נקט טומשין "ואף לקח חלק בכך". הדיונים בעניינים של מעורבים אחרים נמשכים.

"פרשיית באר יעקב" | סגן ראש המועצה, נועם ששון, חשוד בקבלת דבר במרמה והפרת אמונים | כל הפרטים

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן