מבזקים
חיבור של פעם בדור: אברהם טל ומוש בן ארי במופע משותף ראשון והיסטורי באמפי יבנה היסטוריה באמפי יבנה: קרן פלס ומירי מסיקה במופע המשותף שמשגע את המדינה! מה קרה ברחוב אלי כהן באופקים? כך תהיו הראשונים לדעת מה קורה באזור שלכם! תיעוד משריפת המפעל בשדרות נהג כבן 35 נפצע לאחר שהתנגש בעמוד ברחובות הילה חמו נבחרה לנהל את ביה"ס הרצוג באשקלון אחרי ההצלחה ביום העצמאות: רחובות מרחיבה את מהפכת הקהילות אל תפספסו: הגן הבוטני בירושלים הופך ליער קסמים אינטראקטיבי לכל המשפחה רחובות מתכוננת לגמר הגדול: הקרנת ענק למשחק שיכריע מי תניף את גביע העולם גאווה עצומה: נתוני הגיוס המטורפים של הנוער בגבעת שמואל נחשפים – זינוק מטורף בקצונה נשית! בעקבות ההצלחה: קייטנות אוגוסט יוצאות לדרך בקריית מלאכי עצמות שנחשדו כעצמות אדם אותרו במערה בירושלים אשקלון: הבניינים ברחובות הרב כלפון משה הכהן 3 וקנקני 3 זכו בתחרות הבניין המדוגלל 2026 באר שבע: גבר נפצע קשה מדקירה, שני חשודים תושבי הפזורה נעצרו נס ציונה על המפה: תלמידי חטיבת בן יהודה חזרו מאירופה עם 62 מדליות סערת התקיפה ביבנה: איגוד המנכ"לים פנה למפכ"ל בדרישה למצות את הדין; היו"ר דורון מילברג: "חציית קו אדום שאסור להשלים עמה" קריית מלאכי יוצאת למאבק בפערים: תוכנית עירונית חדשה לעידוד הקריאה והאוריינות עומסי תנועה כבדים: מפגינים חסמו את כביש 4 וצומת גהה כביש 6, מחלף שורק: צעירה בת 18 הובהל לברזילי לאחר שנפגעה בתאונת דרכים

איש משפחה, אוהב חיות, לב זהב: איתן לוי ז"ל בישראל

איתן לוי, תושב בת־ים, נהג המונית שנסע לבארי ביום הטבח. הבוקר נמסר כי גופתו זוהתה במכון לרפואה משפטית, עם שלם מחבק את משפחתו.

אחרי חודשים של חוסר ודאות, גופתו של איתן לוי ז"ל הושבה לישראל וזוהתה במכון לרפואה משפטית. הוא הותיר אחריו בן יחיד ומשפחה רחבה שהחזיקה תקווה עד הרגע האחרון

בוקר קשה עבר על משפחת לוי מבת ־ ים. ארבעה ארונות של חטופים חללים הושבו הלילה לשטח ישראל, וביניהם זה של איתן לוי ז"ל, בן 53 במותו.

בבוקר ה־7 באוקטובר, יצא לוי להסיע חברת משפחה ממרכז הארץ אל קיבוץ בארי. בדרכו חזרה החלה מתקפת הטילים הקטלנית. הוא התקשר לאחותו וסיפר לה בזמן אמת על הפיצוצים והאש שסביבו. כמה רגעים לאחר מכן, בעוד השיחה נמשכת, מחבלים השתלטו על רכבו. קולו האחרון שנשמע היה "אוי ואבוי", ואז קריאות "אללה אכבר" וצרורות ירי.

תחילה הוגדר איתן כנעדר. רק כשבועיים לאחר מכן, בעקבות איכון הטלפון הנייד שלו שנמצא בעזה, עודכנה משפחתו כי נחטף. בחודש דצמבר נמסרה הבשורה הקשה: על פי מידע מודיעיני ותיעודים שזוהו, איתן נרצח וגופתו מוחזקת בידי חמאס.

איתן, בן 53 מבת־ים, עבד במשך שנים כנהג מונית, ולפני כן היה עובד ותיק בחברת סולל בונה ואף ניהל רשת מוסכים בחו"ל. בני משפחתו מספרים על אדם חם ואכפתי, שתמיד שם את האחרים לפני עצמו, איש משפחה מסור שאהב חיות וגידל באהבה שתי כלבות שהיו צמודות אליו בכל מקום.

בנו היחיד, שחר, ספד לו בטקס שנערך לאחר ההודעה על הירצחו:  "אני מרוסק, כאילו ירו לי בלב. אני יודע כמה שמחת שיש לי בת זוג וכמה חיכית לראות אותי מתחתן. אני מבטיח להגשים לך את החלום הזה, ואתה תלווה אותי בלב ובנפש".

שחר נזכר גם ברגעים האחרונים של אביו:  "שבוע לפני הטבח רצית שאבוא לבקר ולא הצלחתי. עכשיו אני רק רוצה שתחזור, אפילו לרגע אחד, כדי שאוכל להיפרד ממך כמו שצריך".

בתיעוד שפורסם נראים רגעי החטיפה של איתן, ובהמשך כיצד גופתו נגררת ומתועדת בידי אזרחים ברצועת עזה.


הבוקר (שני) אישרו בצה"ל כי גופתו הושבה לישראל וזוהתה רשמית במכון לרפואה משפטית באבו כביר, במסגרת פעילות משותפת של צה"ל, שב"כ והמשטרה.

איתן הותיר אחריו משפחה גדולה: בנו שחר, ארוסתו שיר, אביבה, חן, סאני, ריף וריבר, כולם נאחזים כעת בזיכרונות, באהבה הגדולה ובצער שאין לו מרפא.

מטה משפחות החטופים והשבים מחבקות בשעה זו את משפחת לוי אשר יקירה איתן ז״ל הושב בלילה לישראל לקבורה ראויה.

לצד העצב וההבנה שהלב לעולם לא יהיה שלם, השבתו של איתן ז״ל היא בגדר מזור כלשהו למשפחה שחיה באי וודאות וספק מייסרים מעל לשנתיים.

לא ננוח ולא נשקוט עד להשבת כל 20 החטופים והחטופה, יהי זכרו של איתן ברוך.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מטה משפחות החטופים

דילוג לתוכן