חקירה מאומצת של משטרת בת ים הובילה להגשת כתב אישום באמצעות יחידת תביעות מחוז תל אביב נגד שלושה קטינים, בני 14–16, בגין אירוע אלימות חמור שהתרחש בפארק בעיר.
על פי החקירה, בתאריך 13.4.26 בשעות הערב התקבל דיווח במוקד 100 על תקיפה של שני קטינים תושבי העיר, לאחר שסירבו למסור את מכשירי הטלפון הניידים שברשותם.
מהחקירה עולה כי מספר קטינים הגיעו לפארק גן אשכול בבת ים, ניגשו לנערים ששהו במקום ודרשו מהם באלימות את מכשירי הטלפון. כאשר הקורבנות סירבו, תקפו אותם החשודים, ובין היתר השתמשו בגז פלפל שהותז לעבר פניו של אחד מהם.
עם קבלת הדיווח הגיעו כוחות משטרת בת ים לזירה, אספו ממצאים וביצעו פעולות חקירה גלויות וסמויות, שבמהלכן אותרו שלושת החשודים – תושבי גוש דן. הם נעצרו והועברו לחקירה, ומעצרם הוארך מעת לעת.
לאחר גיבוש תשתית ראייתית, הוגש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים בבית משפט לנוער, בגין עבירות של תקיפה בצוותא במטרה לבצע גניבה וגניבה.
◼️ חדשות בת ים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







