מבזקים
כפר סבא נערכת לנוער: אלכוהול הוחרם לפני יציאה למסיבה נוסעים ברכבת הקלה בירושלים? שימו לב לשינוי הערב “דמה אינו הפקר”: 30 שנות מאסר לרוצח מבאר שבע נוסעים ברמלה? אלה הרחובות שייחסמו מהלילה פחות צפיפות, יותר סדר: נתניה משנה את ל״ג בעומר מדורות בל״ג בעומר? פתח תקווה מציבה גבולות התושבים ביקשו – והמועצה מקימה גינת כלבים חדשה גדרה עושה היסטוריה קטנה בדרך לגיוס בגדרה מקדמים חיבור לכביש 7: “תנאי לפיתוח עתידי” ליד נתב״ג: גנב רכב נמלט – וגרם למותה של אישה אשקלון: שינויים בתנועה בשכונת עיר היין עד 70% הנחה בקרקע: הבשורה של להבים למילואימניקים עיר השמש עולה שלב: המהלך הירוק של אילת ב – 10 מיליון ש"ח ירי בגבעת זאב: חשוד נעצר בניסיון רצח 25.8 מיליון ש״ח בחשבוניות פיקטיביות? חשד בדרום נתניה משנה גישה: אפס סובלנות לאלימות 23 מיליון ש"ח על הים: בת ים חושפת מתחם חדש בגן הפיל בירושלים: זיכרון חדש לנופלי השכונה לפני מכבי תל אביב – באר שבע: שינויים בתנועה נתפסו בדרך למכירה? גורי כלבים אותרו באור יהודה

אמ"ן חושף מסמך בכתב ידו של סינוואר: "זה ישמש סיפור כיסוי לתנועה הגדולה"

מצורפים ציטוטים בכתב ידו של יחיא סינוואר ממסמך שחושף אמ״ן משנת 2022 בו נותן דגשים ועקרונות מובילים לתוכנית הפשיטה לישראל

מצורפים ציטוטים בכתב ידו של יחיא סינוואר ממסמך שחושף אמ״ן משנת 2022 בו נותן דגשים ועקרונות מובילים לתוכנית הפשיטה לישראל:

"השלב המקדים לפשיטה, הכרחי שהכוחות יבצעו תנועות אינטנסיביות שבועות לפני כל פעולה של צד אדום, שהאויב מחשיב כשגרתית, זה ישמש סיפור כיסוי לתנועה הגדולה".

"יש להקפיד שייצאו תמונות שיגרמו לפרץ שכרון חושים, טירוף והתפרצות בקרב העם שלנו, במיוחד בגדה, ב"פנים", בירושלים ובכל האומה שלנו. זאת, כדי להמריץ היענות לקריאות שיקראו להם לצאת להתקומם. במקביל, צריכות לגרום לפרץ של תחושות אימה ופחד בקרב האויב. יש להדגיש בפני מפקדי היחידות שעליהם לגרום לדברים האלה בכוונה תחילה, לצלם אותם ולשדר את התמונות מהר ככל האפשר: דריכה ראשים של חיילים, ירי מטווח אפס, שחיטה של כמה בסכין, פיצוץ טנקים, חיילים כורעים על הברכיים עם הידיים על הראש וכדומה".

"צריך לתכנן מראש מאורעות שייצאו מהם תמונות אימה – כמה מכוניות תופת בוערות שיתפוצצו במוצב או במבנה ויצרו הרס אימתני, מראות קורעי לב, אש נוראית. חמש או עשר תמונות כאלה יזרעו בהם פחד מוות. אללה בא עליהם בלא ששיערו מאין והטיל אימה בלבבם. יש להתארגן לשתיים או שלוש פעולות שמטרתן שריפה של שכונה שלמה או קיבוץ וכדומה – ישפכו דלק או סולר ממכלית מיוחדת, ישרפו את המקום וישדרו את התמונות".

"לכל מפקד חטיבה צריכה להיות תכנית מוכנה להזעקת הכוחות, פריסתם, אופן התקשורת מולם והפעלה שלהם לפי הוראות מרכזיות ממפקד המנגנון."

"המטרות של חטיבת הצפון צריכות לראות בראש ובראשונה לעבר קו החוף. המטרות של חטיבת עזה צריכות להיות בכיוון צפון-מזרח עד זווית מסוים. מטרות מחנות המרכז צריכות להיות בכיוון צפון-מזרח בהטיה לעבר המזרח. מטרות חטיבת ח'אן יונס צריכות להיות לכיוון מזרח. המטרות של חטיבת רפיח צריכות להיות לכיוון דרום-מזרח".

״אם לא נהיה מוכנים לנצל עד כלות את ההזדמנות, אז האויב יצליח להשתלט על המהומה ולעבור להתקפת נגד או שהוא יקבל סיוע מבחוץ , ואז המצב יתהפך נגדנו בצורה הגרועה ביותר. לכן הכרחי להיות מוכנים לזרימת כוחות, פיתוח ההתקפה, הרחבתה ותגבורה עד למקסימום במהלך שש עד עשר השעות הראשונות כדי לקבוע עובדות מוצקות בשטח שיסכלו כל אפשרות של התקפת נגד״.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דובר צה"ל

דילוג לתוכן