מבזקים
השוטרים תפסו אותו בתוך הרכב: בן 55 מבת ים נאשם בשתי פריצות באותו יום רק 51% מרוצים מתפקוד העירייה: אשדוד משיבה ללמ״ס ומעלה שאלות על המדגם הגיע לבקר את אביו וגילה את הטרגדיה: בן 74 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע התלמידים בחופשה: אשדוד מתגברת את סיורי הביטחון ברובע ב׳ הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות אור יהודה יוצאת למבצע ניקוי: כך נראים מתקני המשחק אחרי הטיפול עבודה, לימודים, כסף וזכויות: באשקלון עושים סדר לצעירים בדרך לאזרחות תשעה אתרים ורובוט אחד: המסלול החדש שמגלה את הסודות של רחובות

ארגון המורים הכריז על שביתה בחטיבות ובתיכונים ביום ראשון

רן ארז: "מאסנו משנה שלמה של סחבת מכוונת של משרד האוצר"

"אנחנו דורשים ששכר של מורה מתחיל בחינוך העל יסודי בישראל יעמוד על 12000 ש״ח לחודש" | שביתת אזהרה בת יום אחד בחינוך העל יסודי תתקיים ביום ראשון הקרוב.

יושב ראש ארגון המורים, רן ארז, הודיע היום (שישי) כי ביום ראשון הקרוב תתרחש שביתת אזהרה בת יום אחד בחינוך העל יסודי, זאת למעט החינוך המיוחד. "אנחנו יוצאים למאבק על שכר ראוי, ודורשים ששכר של מורה מתחיל בחינוך העל יסודי בישראל יעמוד על 12 אלף ש״ח לחודש", הסביר, מאסנו משנה שלמה של סחבת מכוונת של משרד האוצר".

"לאחר שנה שלמה של מתן הזדמנויות למשרדי האוצר והחינוך לנהל משא ומתן ענייני עם ארגון המורים בקשר לשכר מורי החינוך העל יסודי, הגיעו מים עד נפש! ארגון המורים מודיע כי ביום ראשון הקרוב תתקיים שביתת אזהרה בת יום אחד בחינוך העל יסודי, זאת למעט בתי ספר לחינוך מיוחד", נמסר בהודעה.

עוד נכתב כי "השביתה מגיעה בעקבות העובדה שמשרד האוצר מסרב לנהל משא ומתן ענייני עם ארגון המורים, ולמורי החינוך העל יסודי אין הסכמי שכר שנה שלמה. דרישת ארגון המורים היא ששכר מורה מתחיל בחינוך העל יסודי יעמוד על 12 אלף ש״ח. משרד האוצר מזלזל במורים ובהחלטות בית הדין הארצי לעבודה שהורה כמה פעמים למדינה לקיים משא ומתן ענייני ורציף ולהגיע להסכמות בנוגע לשכר המורים. משרד האוצר מנצל לרעה את הסבלנות שהפגין ארגון המורים במשך שנה שלמה וגורר רגליים בכוונה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן