היום (שלישי) בשעה 11:12 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות כלב שננעל במשאית בשגגה לעיני בעליו, ברחוב הבושם באשדוד.
עומר טולדו, מוקדן ידידים שקיבל את השיחה במוקד, לקח פרטים והזעיק סיוע. מנהל סניף אשדוד – ליעד פרץ, ומזכיר מחוז דרום – יוסי סוריה, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו השניים את הכלב בשלום, מבלי לגרום נזק לרכב.
ליעד מספר: "הייתי במשרד ברחוב סמוך למקום האירוע. ירדתי למטה וראיתי את הכלב הנעול, כשהבעלים מסביר שהוא ירד לרגע מהמשאית והכלב בטעות לחץ על כפתור הנעילה. על אף גובה הדלת, בעבודת צוות יחד עם יוסי, התחלנו בפעולות פתיחה. הכלב היה מעט תוקפני בגלל שהוא היה בלחץ וניסה לתקוף את מוט הפתיחה, אבל ראו איך הוא נרגע והיה מאושר כשהדלת נפתחה. זו הרגשה של שליחות עליונה לעזור. אני רוצה להקדיש את החילוץ והחסד לעילוי נשמת אבא שלי – שלמה בן דדה – שהיום הוא יום פטירתו."
בידידים קוראים שלא להשאיר חסרי ישע ברכב לבדם, גם לא לרגע, מחשש לנעילה • במקרה נעילה התקשרו למוקד ידידים – 1230 ללא כוכבית
צפו בסרטון:
◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן







