מבזקים
רגע לפני שהמבצעים מסתיימים: עשרות הנחות מחכות לכם בקניון עזריאלי רמלה תאונה קטלנית בכביש 90: בן 20 נהרג בהתנגשות עם אוטובוס סמוך למסוף אלנבי אשדוד: בן 52 התמוטט בביתו – ולאחר החייאה ממושכת ליבו שב לפעום יבנה נפרדת מהחברה למתנ"סים: העירייה יוצאת לדרך חדשה בניהול הקהילה והתרבות אשדוד סוגרת את החופש ב – 10 שקלים: יותר מ – 50 אירועים בשלושה שבועות חולון עושה סדר: תומכות החינוך ומלווי ההסעות יקבלו מעמד זהה לעובדי העירייה חשוד מרמת גן נעצר לאחר שניפץ את דלת משרדי חדשות 12 והותיר מכתב איומים עוטף עזה חוזר לשגרה? צה"ל משחרר את כיתות הכוננות ברוב היישובים הסמוכים לגבול חשד לרצח בנגב: גבר מת מפצעיו, המשטרה מחפשת אחר היורים חשד לאלימות בתוך המשפחה בכפר סבא: גבר נפצע קשה מחץ דיג – קרוב משפחתו אותר בדירת מסתור בנתניה מקריית מלאכי לבמה הגדולה: מוריאל מור שר עם בן צור לזכר סבתו שנרצחה ב – 7 באוקטובר ראשון לציון נפרדת מרחל מזרחי ז״ל: החלה לעבוד במד״א בגיל 15 והקדישה לארגון יותר מחמישה עשורים אשדוד: תלמידי ישיבות בעלזא ניצלו את בין הזמנים – ותרמו 84 מנות דם רחובות משנה את פני הרצל: עבודות 24 שעות ביממה – והעסקים מבקשים שלא תיעלמו היתושות הנגועות הראשונות של 2026 אותרו סמוך לים המלח – ושישה חולים כבר אובחנו הודעה משותפת לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשר הביטחון ישראל כ”ץ – ומה צייץ טראמפ? בעקבות הפיצוץ: שמונה פצועים הובהלו לבית החולים בבאר שבע במד"א מזהירים מהתייבשות ומכת חום בסוף השבוע ועד יום שני – אלה ההמלצות איך אדע שהלידה באמת התחילה? המדריך שכל אישה בהריון צריכה לקרוא לפני הרגע הגדול ירושלים: ילד בן 5 נפצע בינוני מפגיעת רכב בעת שחצה את הכביש

קריית אונו לא משאירה אף ותיק לבד בזמן המלחמה

עובדי עירייה, אנשי מקצוע ומתנדבים מתקשרים לתושבים הוותיקים — ובמידת הצורך גם מגיעים לביקור אישי

בקריית אונו לא משאירים אף אחד מאחור: מתחילת המערכה החל לפעול בעיר מבצע ייעודי תחת הכותרת "דואגים לוותיקים". במסגרת המבצע, יוצרים קשר טלפוני אישי עם התושבות והתושבים הותיקים ברחבי העיר, במטרה אחת פשוטה אך משמעותית – לדרוש בשלומם.

במבצע נוטלים חלק אנשי המקצוע מהאגף לשירותים חברתיים, מזכירות בתיה"ס, עובדי עירייה ומתנדבים המתקשרים מביתם, כל זאת, אחרי שהונחו להקדיש זמן לכל שיחה, ולתת אוזן קשבת ומענה תומך למי שזקוק לכך.

"אנחנו לא רק שואלים '"מה נשמע'", מסבירים במכלול האוכלוסיה, "אנחנו כאן כדי לשמוע באמת. מדובר באנשים מבוגרים, חלקם חשים בדידות גדולה, ולכן לפעמים השיחות מתארכות ואנו נותנים לכל שיחה את מלוא תשומת הלב, כדי שירגישו שהם לא לבד".

החל מהשבוע, ביזמת ראש העיר מיכל רוזנשיין, אחד המרכיבים הייחודיים הוא ההצעה לביקור בית. במידה ובמהלך השיחה עולה צורך מסוים, או שהתושב מביע עניין במפגש פנים אל פנים, המערך העירוני ערוך לשלוח נציג או מתנדב לביקור אישי. הביקורים נועדו להעמיק את הקשר, לוודא שהתושב נמצא בסביבה בטוחה ונעימה, ולהעניק סיוע נוסף במידת הצורך.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין : "החוסן של קריית אונו נמדד בראש ובראשונה ביכולת שלנו לדאוג לכל תושבת ותושב, ובמיוחד לתושבות ותושבים הוותיקים. המבצע הזה הוא לא רק שיחת טלפון טכנית  הוא גשר של קשר אנושי, הקשבה וערבות הדדית. חשוב לי שכל  תושבת ותושב ותיק בעיר ידע שיש לו כתובת, שיש מי ששומע אותו ושיש מי שדואג לשלומו, בין אם בשיחה חמה ובין אם בביקור אישי בבית. אנחנו פה בשבילם, תמיד".

העירייה קוראת לתושבים ותיקים המעוניינים ליזום פנייה, או לבני משפחה המעוניינים לעדכן על צורך של יקיריהם, ליצור קשר עם המוקד העירוני. המבצע יימשך בימים הקרובים עד להשלמת הקשר עם כלל האוכלוסייה הוותיקה בעיר ולפי הצורך לאורך כל ימי המלחמה.


◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות קריית אונו והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן