מבזקים
הותר לפרסום: רס״ן (מיל׳) הראל בירנשטוק מנוקדים ורס״ם (מיל׳) תמיר וקנין מאילת נפלו בקרב בדרום לבנון רוכב אופנוע בן 57 נפצע קשה בכביש 412 סמוך לאור יהודה השריפה במפעל באשקלון: שלושה נפגעו משאיפת עשן, חוקר שריפות הוזמן לזירה אבל בגוש עציון: רס״ן הראל בירנשטוק מנוקדים נפל בקרב בלבנון קטטה ביציע באצטדיון המושבה: אוהדים התעמתו עם המאבטחים, אדם נפצע וחשודים עוכבו עשן כבד מעל מפעל באשקלון: מכולה להרצת מנועים עלתה באש אסון כבד בלבנון: שני לוחמי מילואים מחטיבה 55 נפלו, ארבעה נוספים נפצעו קטין נדקר בפארק באשדוד: חשוד בגילו נעצר זמן קצר לאחר האירוע הילד נלכד על "מתקן האריה" באשקלון – לוחמי האש חילצו אותו באמצעות מנוף 15 שחקנים, מאות צופים ורגע אחד בלתי נשכח: ההצגה שכבשה את רחובות מילאנו, פריז וירושלים: הבירה הישראלית בצמרת התיירות העולמית השכונות הוותיקות באשקלון בדרך לשינוי ענק | כל הפרטים גלי החום מגיעים – וגבעתיים מגיבה: כך העיר מתכננת להגן על התושבים בשורה לבעלי העסקים ברחוב הרצל ברחובות: אלפי שקלים עשויים להיחסך בן 74 מנתניה נאשם בעבודת כפייה ומעשים מגונים בעובדים זרים שהעסיק במשקו הרצוג בקבורת עצמות משפחת הרצל: "בחירות הן לא מלחמת אזרחים – אין לנו מקום אחר" טאהא אבו קוידר, מתנדב מד"א מבאר שבע, נהרג בתאונה בכביש 80 בן 18 נפצע בתאונה בין רכב למשאית גרר בלוד אופקים: פסטיבל תיאטרוני הרחוב חוזר עם מופעי ענק ואמנים בינלאומיים 6,000 דונם של נטיעות: המדינה יוצאת למבצע ענק בנגב כדי למנוע פלישות ובנייה בלתי חוקית

אתר ההנעלה tiktaknet – אנו רוצים לעזור גם למשפחות נזקקות לקראת החורף

החורף כבר כאן, וגם חגיגות הקניות בעיצומן. ישראלים רבים מנצלים את כל המבצעים החמים, וביניהם הבלאק-פריידי, כדי לרכוש כמה שיותר מוצרים בזיל הזול. אבל גם היום, בשנת 2020 עדיין יש משפחות שאינן יכולות להרשות לעצמן להינות מחגי הקניות. מדובר במשפחות קשות יום שזקוקות לסיוע כדי לקנות את הדברים הבסיסיים עבור ילדיהן, שלא לדבר על מותגי נעליים ומעילים יקרים. ואנחנו ב-tiktaknet כאן כדי לעזור.

מי אנחנו?

אתר tiktaknet הוא אתר הנעלה גדול המציע נעליים ממותגות ממגוון רחב של סוגים. אם תגלשו באתר, תוכלו למצוא חברות נעליים מובילות כמו נייק, אדידס ועוד. אנו יודעים עד כמה חשוב שהרגל שלכם תרגיש בטוחה כשהיא דורכת על הרצפה, ולכן מציעים מגוון רחב של נעליים איכותיות לבחירתכם. לצד הנעליים, האתר מציע גם מעילים חמים ועמידים, וכן תכשיטים מגוונים לנשים: עגילים, צמידים, טבעות ועוד.

המוצרים באתר מחולקים לקטגוריות, כך שאתם יכולים למצוא בקלות את מה שאתם מחפשים. שימו לב כי חלק מהמוצרים משתתפים בבלאק פריידי, לצאת שורה ארוכה של מבצעים חדשים שצצים בכל רגע. הקנייה באתר מהנה ופשוטה. ניתן לבצע רכישה באתר ולעקוב אחר ההזמנה עד שהיא תגיע אליכם.

כל אחד מכם יכול להיכנס לאתר, אך אנו יודעים שישנן משפחות שעבורן זה לא פשוט כל כך. ישנן משפחות במצב סוציו-אקונומי נמוך שאין להן אפילו כרטיס אשראי כדי לקנות נעליים לילדיהן לבית הספר. ולכן, אנו מעוניינים להגיע למשפחות האלה כדי להעניק לילדיהן הזדמנות שווה ולתרום נעליים ומעילים.

מתכוננים לחודש שכולו תרומה ועזרה לאחרים

לאחר חודש הקניות הגדול, הגיע הרגע לחודש "העשייה והעזרה לזולת". אנו, חברי אתר ההנעלה tiktaknet, קיבלנו על עצמנו את המשימה לתרום מעילים וזוגות נעליים למשפחות שבאמת זקוקות לזה, כך שהשנה יהיה להן באמת חורף חם, ולהעלות חיוך על פניהם של ילדים שאינם רגילים לקבל מתנות יקרות.

ילדים למשפחות נזקקות מכירים היטב את תחושת הבושה, כאשר הם נאלצים להגיע לבית הספר בנעליים קרועות ובמעיל מרופט. וזאת בעוד חבריהם לכיתה מגיעים עם בגדי מותגים ונעליים חדשות שריח הגומי עוד דבק בהם. הם נאלצים להתמודד עם המציאות בהפסקות, בשעה שחבריהם בועטים בכדור בנעליים מבריקות או רצים בקלות ברחבי המגרש.

מביאים את השיוויון לחברה

אנו ב- tiktaknet רוצים לאתר את פרטיהן של המשפחות הנזקקות, כדי לתרום להן מעילים וזוגות נעליים חדשים שלא יבדילו אותם מהאחרים. ולכן, אנו מבקשים מכם: אם אתם מכירים משפחות שיש בהן ילדים אשר צריכים נעליים חדשות או למעילים, העבירו לנו בבקשה את הפרטים כדי שנוכל לפנות אליהם ולראות כיצד אנו יכולים לעזור.

אם אתם יודעים על משפחות שזקוקות לחסד בחורף הזה, היו שותפים אתנו בעשייה ופנו אלינו במייל  [email protected]

חשוב לנו להבהיר שהמסמך אינו מהווה התחייבות כלשהי, וכי הבגדים והנעליים ייתרמו בהתאם לשיקולים של האתר.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן