מבזקים
צו איסור פרסום בפרשת הרצח בקטמון: נאסר לפרסם פרטים מהחקירה כוחות צה"ל החלו בפעילות מבצעית נרחבת בחטיבות שומרון ומנשה "אנחנו לקראת מתקפה באיראן – ייתכן כבר בסוף השבוע" ראש עיריית קריית גת, כפיר סויסה: העיר ערוכה לכל תרחיש ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון: אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – כלל המקלטים פתוחים ראש עיריית אשקלון הצטרף לחיפושים: המאמצים לאיתור יובל כוגן בן ה-4 נמשכים דור המדענים הבא כבר כאן: המכינה המדעית הראשונה ביבנה יצאה לדרך חמישה פצועים בתאונת דרכים באשדוד: רכב התהפך בדרך תל מור כך תעברו את 72 השעות הראשונות בבטחה: המדריך שכל משפחה בישראל חייבת להכיר מרוץ נגד הזמן באשקלון: כוחות גדולים מחפשים אחר ילד בן 4 שנעדר באזור החוף הערכת מצב בנתניה; אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – העיר בכוננות מלאה דיווח ראשוני: תאונת דרכים קשה באשדוד – חשש ללכודים בזירה חשד לרצח בירושלים: גבר כבן 40 אותר ללא רוח חיים בקטמון; חשוד תושב אילת נעצר בן 4 נעדר בשמורת טבע סמוך לאשקלון; כוחות גדולים פועלים לאיתורו דיווח ראשוני: פיגוע דקירה נוסף, הפעם במרחב גנים; המחבל חוסל על ידי כוח צה"ל רמת גן: מעצר החשוד בהשלכת הרימון הוארך – המשטרה מייחסת לו גם חשד לניסיון רצח כוננות שיא בישראל; פתיחת מקלטים – גם באילת פיגוע הדקירה בשומרון: צה"ל חושף את השתלשלות האירוע – אזרח חיסל את שני המחבלים, השריפה נחקרת אילת מרחיבה את תעשיית ההייטק: שלוחת סייבר חדשה תיפתח בעיר עם עשרות משרות ראשונות יותר מ – 200 נהגים נתפסו במבצע אכיפה באשדוד – טלפונים ניידים, עבירות מסכנות חיים וליקויי בטיחות

בחירות באשדוד – פרשת הקאנטרי | ואיזה מסכנים התושבים שנופשים בבריכה בגן יבנה

אחת מנקודות הציון של דרור אהרון באותה השיחה הייתה כי רבים מהמנויים הינם תושבי אשדוד. כן, כן, העיר המונה כרבע מיליון תושבים – מגיעה אל ה-ג'ים – מרכז הספורט והנופש המקומי, הכולל בריכת שחייה חצי אולימפית מחוממת ומקורה, בריכת זרמים ובריכת פעוטות, סאונות (רטובה ויבשה), אולם חוגים, חדר ספינניג, הפעלת אימוני קרוס-פיט ומדשאות – שבגן יבנה

בשיחת חולין שהתקיימה היום בגן יבנה, התגאה ראש המועצה דרור אהרון כי הקאנטרי בגן יבנה יפהפה, עם בריכות גדולות ובריכה המותאמת לפעוטות, מדשאות וכוונה להגדיל אותו עוד.

יותר מכך, אחת מנקודות הציון של דרור אהרון באותה השיחה הייתה כי רבים מהמנויים הינם תושבי אשדוד. כן, כן, העיר המונה כרבע מיליון תושבים – מגיעה אל ה-ג'ים – מרכז הספורט והנופש המקומי, הכולל בריכת שחייה חצי אולימפית מחוממת ומקורה, בריכת זרמים ובריכת פעוטות, סאונות (רטובה ויבשה), אולם חוגים, חדר ספינניג, הפעלת אימוני קרוס-פיט ומדשאות – שבגן יבנה.

באשדוד – במקום להתעסק בתושבים ובצורך האמיתי לפתוח כבר את הקאנטרי – שממילא לא עונה להגדרה של קאנטרי, מתעסקים בפוליטיקה.

לדברי יו"ר האופוזיציה המתמודד לראשות העיר אשדוד, ד"ר אלי לחמני, "לפני שבוע לערך הזמין סגן ראש העיר שמעון כצנלסון את חברי המועצה לסיור בקאנטרי. לפני מספר ימים סגן ראש העיר אלי נכט ערך "סיור בחירות" בקאנטרי. היום חברת המועצה הלן גלבר עורכת הפגנה ליד הקאנטרי.

וראש העיר? הוא הגדיל לעשות וכעת הוא מעכב את מתן טופס 4 ותעודת גמר לאכלוס והפעלתו של המקום, ומה איתכם תושבי העיר אשר רכשו מנויים? אתם בסך הכל סטטיסטיים בתצוגת הבחירות הזו, ולא למרבה ההפתעה – המשותף לכולם הוא שהם מועמדים לראשות העיר. ועוד משהו: כל ההתרחשות הזו נעשית מספר חודשים לפני הבחירות.

במילה אחת: מביך.

לקחו את המבנה המסכן הזה שיושב למעלה מעשור כאבן שאין לה הופכין ("הקאנטרי") והפכו אותו לבן ערובה, כל שבוע מועמד אחר עולה לרכיבה, צר לי על תושבי העיר אשר נפלו כפרי בשל בידי נבחריהם אל תוך קמפיין בחירות, היום כלום לא מן העניין, השאלה היא כמה רווח פוליטי ישיג אותו מועמד ממהלך כזה או אחר, גם אם זה יהיה על חשבון הציבור, למי באמת אכפת?

ואני שואל, ממתי עניינה אותם סוגיית פתיחתו של הקאנטרי? אין לי ספק שבראייה כמה חודשים לאחור חלק מהם בכלל התפלל שהוא לא ייפתח, לצערי הכל תלוי באינטרס האישי.

סיעת "אשדוד תנצח" בראשותי לא תשתתף בשיח המזוהם הזה, בוודאי לא בתצוגות החוץ הריקות מתוכן של חלק מהמועמדים. כמו שהיינו לשון המאזניים בהצבעה במועצה על המשך בנייתו של הקאנטרי נמשיך לנהוג באחריות וענייניות ולא ניגרר למצגי בחירות.

משהו אחד הם עדיין לא הפנימו והוא שהציבור באשדוד חכם, פיקח ורואה הכל – וההצבעה בקלפי תהיה מושכלת. אני מאמין בכל לב שבסיומה של המערכה הזו ביום 31.10.2023 אני אהיה ראש העיר של אשדוד, ואני מבטיח לכם כי אפעל לגופו של עניין בכל תחום ונושא. זו משנת חיי, זו דרכי הציבורית, ואין בכוונתי לסטות ממנה".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: חדשות 08 | אבי רוקח

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן