בית שמש מצדיעה לחיילים המשוחררים

מאות חיילים משוחררים ומילואימניקים השתתפו בערב הוקרה מרגש בבית שמש, שכלל יריד הזדמנויות, ברכות מפי ראש העיר שמואל גרינברג, מחווה מיוחדת ללוחם טל ועקנין ומופע סטנד-אפ סוחף של בן בן ברוך

ערב הוקרה מיוחד לחיילים משוחררים ולמשרתי המילואים, התקיים בסוף השבוע בבית שמש – מתוך רצון להביע הערכה עמוקה לתרומתם וללוותם בצעדיהם הראשונים באזרחות.

הכנס הייחודי, בהובלת על ידי אגף קהילה – מחלקת הצעירים בעירייה סיפק למשתתפים מידע חיוני בנושאי השכלה, תעסוקה והכנה ל"טיול הגדול" לאחר השירות הצבאי.

הערב נפתח ביריד מיוחד מחוץ לאולם, שם הוצגו בפני החיילים המשוחררים אפשרויות מגוונות להשתלבות באזרחות, לצד דוכנים של ארגונים ומוסדות להשכלה גבוהה.

אחד הרגעים המרגשים של האירוע היה כאשר ראש העיר שמואל גרינברג העלה לבמה את טל ועקנין, לוחם שהשלים 330 ימי מילואים קרביים מאז ה-7 באוקטובר וכיום מקדם יוזמה חברתית לטובת ניצולי שואה. "טל, אתה גאווה לבית שמש ולעם ישראל כולו," אמר ראש העיר בהתרגשות והצדיע לו לקול תשואות הקהל.

האירוע נחתם במופע סטנד-אפ משובח של הקומיקאי בן בן ברוך, שהעניק לקהל רגעים של צחוק ושמחה.

ראש העיר שמואל גרינברג: "בית שמש מוקירה את חיילי צה"ל ואת משרתי המילואים, שמוסרים את נפשם למען ביטחון המדינה. אנו כאן כדי לתמוך בהם גם באזרחות, לספק להם את הכלים להשתלבות מיטבית וללוות אותם בכל הצעדים הנדרשים".

המשנה לרה"ע רינה הולנדר, הממונה על תחום הצעירים: "כנס המשוחררים הוכיח שוב שבית שמש היא בית גם עבור צעירי העיר. בעז"ה אנחנו נמשיך לפתח עוד ועוד מענים עבור צעירי העיר, מטרתנו היא שילדינו יישארו לגור איתנו פה בעיר גם כשיתבגרו ויינשאו ובעז"ה נפעל כדי שזה יקרה. אני מזמינה אתכם, סטודנטים, זוגות צעירים, חיילים משוחררים- להציע לנו רעיונות ומיזמים, וביחד נמשיך לפעול למען גיבוש קהילת צעירי העיר".

◼️ הצטרפו לחדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית בית שמש

דילוג לתוכן