מבזקים
מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי" לוחמי האש חילצו לכוד משריפה במחסן בקומה מינוס 1 בבניין באילת עדכון מיוחד: שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף; גם ההופעות של עומר אדם ואייל גולן בוטלו נוער רחובות יוזם ומנצח את האלימות: כ-100 תלמידים פיתחו מיזמי חדשנות בהאקתון עירוני תערוכה חדשה בגבעתיים תתרום את כל ההכנסות לשורדי השואה ירושלים בפסגה, ואיפה רחובות ואשדוד נמצאות? אלה הערים שמובילות את תרומות הדם בישראל כתב אישום חמור בירושלים: עובד מלון ניצל קטינה שפונתה בעקבות מלחמה – וביצע בה עבירות מין מרדף באשקלון: כך סוכלה גניבת רכב בצומת סילבר – חשוד אחד נעצר, השני נמלט לראשונה: טיפולי NLP יוצעו במרפאת 'מכבי טבעי' בבאר שבע לראשונה בישראל: נשיא המדינה אירח את נשיא סומלילנד בבית הנשיא מבצע רחב ברהט: 12 שוהים בלתי חוקיים נעצרו בסוף השבוע תערוכת אמנות רחוב של תלמידי תיכון בקריית אונו מציפה את הסוגיות שמעסיקות את בני הנוער כתב אישום חמור: ירי לעבר רכב בלב תל אביב – הנאשמים מאור יהודה נתפסו במלון יוקרתי אקדח גלוק, אפודים קרמיים ואמצעי הסוואה: המשטרה חשפה מצבור אמצעי לחימה ברמלה "אם כל אחד ייקח איתו משהו אחד מיוסי – הוא יגיע רחוק": תוכנית המנהיגות לזכר לוחם השב"כ שנפל ב-7 באוקטובר הגיעה לסיומה חושבים שאתם לא יכולים לחסוך? הרצאה ברחובות מבטיחה: כך תשאירו לפחות 2,500 שקל בחודש בכיס תלמידות החינוך המיוחד הציגו מיזם פורץ דרך בבית הנשיא: "מקרר חכם" למאבק בבזבוז מזון ומשבר האקלים אופקים: בת 38 נפצעה בינוני לאחר שנפלה לבריכה ריקה

בכירי נמל אשדוד השתתפו בוועידה ללוגיסטיקה ושרשרת אספקה

יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד שאול שניידר ומנכ"ל נמל אשדוד ניסן לוי השתתפו בוועידה ללוגיסטיקה ושרשרת אספקה

יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד שאול שניידר ומנכ"ל נמל אשדוד ניסן לוי השתתפו בוועידה והתערוכה הגדולה בישראל לסחר, תובלה ושרשרת האספקה שהתקיימה במרכז הכנסים אקספו ת"א. באירוע השתתפו בכירים מתחום הלוגיסטיקה בישראל, לרבות נמלים, חברות ספנות, חברות תעופה, שילוח בינלאומי, מסופי מטענים ועוד. את האירוע הנחה אודי סגל.

יו"ר נמל אשדוד שאול שניידר השתתף בפאנל "משנים כיוון – האם נמלי ישראל ערוכים לעידן החדש?" בו דיברו על האתגרים שעומדים בפני הנמלים והעתיד העומד לפנינו, לצידם של טיקו גדות, מנכ״ל חברת נמלי ישראל וד"ר רון מלכא יו"ר נמל חיפה. מנכ"ל נמל אשדוד ניסן לוי השתתף בפאנל "מלחמה אבל לא רק – תשתיות והזדמנויות תחת אש" לצידם של דוד כהן, משנה למנכ"ל נמל חיפה, אורי שוחט, מנכ״ל אוברסיז קומרס, אורן סנדרוסי, מנהל המסוף האווירי של קבוצת ממ"ן וצביקה שכטרמן, מנכ"ל תעשיות מספנות ישראל ואסף עמית מנכ"ל חברות בת אשדוד בונדד מסופים ולוגיסטיקה.

שניידר אמר בכנס, כי: "החזון של פיתוח הנמלים בישראל משמעותי ביותר. אנחנו חייבים להיות הרבה יותר יעילים וממוקדים, אנחנו תשתית קריטית למדינת ישראל גם בשגרה וגם בחירום. לקח זמן להתמודד עם המשבר של החות'ים. יש לנו נמל בישראל מושבת, נמל אילת. גם הירדנים וגם המצרים נפגעים מזה, עם הפסדים כספיים משמעותיים ביותר. כנמל, למדנו להתמודד גם עם האיום הזה. בהתחלה היה עיכוב של שלושה שבועות והפער הזה נסגר. כיום, הקיבולת גדלה והקווים התארכו וכולם יודעים להתמודד עם זה".

עוד הוסיף, כי: "נמל אשדוד הוא מקום אסטרטגי, מתקן בטחוני חיוני. נמל אשדוד נותן מענה גם לצי הסוחר וגם למערכת הבטחון, לצבא ולמערכת הבטחון האמריקאית. התחרות קיימת ובועטת והפתרון הוא להשקיע בתשתיות, גם בתוכנית ארוכת טווח של השקעות. המדינה לא יכולה לוותר על נכס אסטרטגי כזה. צריך להיות האב שחייב להיות של ממשלת ישראל. מבחינת ההנפקה הפתרון הוא ליצור חברה מעורבת שתהפוך את נמל אשדוד 51% של המדינה והשאר לביזור בין חברות. המשמעות של זה היא הכנסה נוספת למדינה כתוצאה מההנפקה והצעת המכר, הכנסה נוספת לחברה עצמה, כדי להמשיך להשקיע בתשתיות. ברמה הלאומית זה ייתן בוסט לשוק ההון הישראלי וייצר שקיפות לציבור, שיוכל לראות מה קורה עם חברה משמעותית בסדר גודל כזה, על הניהול שלה, על מה קורה בקבלת ההחלטות, על השירות והיעילות שלה."

ניסן לוי מנכ"ל נמל אשדוד אמר: "אני מגיע מהתחום העסקי ומאמין גדול בתחרות ובכל מה שהיא מביאה איתה. לנמל אשדוד יש יכולת מעולה להתמודד בתחרות ולהצליח לספק את צרכי מדינת ישראל. אני מאמין שהתחרות לא תגיע מהוספת שחקנים או מבנייה של נמלים נוספים, אלא היא תבוא משיפור היעילות של הנמלים הקיימים. צריך לשפר את הקיבולת של הנמלים הקיימים ואת יעילותם ביכולת הפריקה ובתגובה מהירה לכל אוניה. לא בהכרח צריך לייצר עוד שטחים ועוד נמלים. התחרות לא באה לידי ביטוי רק במחיר אלא היא גם שיפרה את השירות בצורה משמעותית. אצלנו בנמל אשדוד קבענו מטרה שהרציף יחכה לאוניה ולא להיפך. אנחנו גם רוצים להגדיל את כוח האדם כדי לתת את השירות הטוב ביותר לכל שרשרת האספקה".

 

◼️ לחדשות  אשדוד לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פבל טולצ'ינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן