מבזקים
שתי חגיגות, אפס שקלים: מה מחכה לילדי יבנה ביום הבחירות? פלאפל יורד מהשמיים, הילדים עולים על המתקנים: ארבעה בילויים בהרצליה ביום הבחירות מטפסים על מצדה בבוקר, חוזרים למופע אורות בלילה: יום בחירות לא שגרתי ליד ערד קרנבל ברזילאי בלב קריית עקרון: ההפתעה שמחכה למשפחות ביום הבחירות מה עושים עם הילדים ביום הבחירות? הבילויים למשפחות מקריית מלאכי ובאר טוביה יום הבחירות באור יהודה: טל מוסרי, בובספוג ושתי הופעות לילדים קופצים לקלפי ומשם לטרמפולינות: כך יבלו הילדים ביהוד ביום הבחירות בחירות מתחת למים וסיור צפרות בחינם: כך תבלו עם הילדים באילת ביום הבחירות הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות יום הבחירות באשדוד: חגיגת סקווישים, מופעים ומתנות לילדים בחינם הילדים מצביעים במדבר: יום הבחירות הופך להרפתקה משפחתית ליד ירוחם מהקלפי לטרמפולינות: שלוש דרכים לבלות עם הילדים באשקלון ביום הבחירות בובספוג מגיע לרמלה, ומיקי מצטרפת לחגיגה: יום הבחירות של הילדים קרקס בחינם, תעלומה במצודה וקלפי במוזיאון: ירושלים מכינה לילדים יום בחירות אחר קרקס אפריקאי, דמויות צבעוניות והפתעות: באר יעקב חוגגת עם הילדים ביום הבחירות מי יעלה על המסך ומי ינצח בקלפי? יום הבחירות של ילדי רמת גן מחנה יהודה מגיע לכפר סבא: חגיגת אוכל, קרקס וקסמים בחינם ביום הבחירות סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות הילדים מצביעים ברגליים: אלה הבילויים שמחכים למשפחות בבאר שבע ביום הבחירות בת ים בוחרת פעמיים: ביום הבחירות תתקיים גם הצבעה על שם חדש לשכונת עמידר

בעקבות תקלות מרובות באספקת חשמל בנס ציונה – תחנה חדשה תיכנס לפעולה כבר מחר

בישיבה שהתקיימה בין ראש עירית נס ציונה, שמואל בוקסר, למנהל אגף רשת דן וחוף בחברת החשמל, אברהם רבוחין נדון שיתוף הפעולה בין העירייה לחברת החשמל, טיפול בבעיות אספקת החשמל ושידרוג רשת החשמל בעיר.

בפגישה נכחו גם מנכ"לית העיריה דפנה קירו כהן, מהנדס העיר, בועז גמליאל, מנהלת מרכז ביצוע שפלה, שרלי שריקי ואנשי מקצוע נוספים בחברת החשמל. בפגישה עדכן מנהל האגף מר' רבוחין כי תחנת משנה ניידת, אשר מהווה חלק חשוב ממערך אספקת החשמל לעיר מוחלפת בימים אלו עקב תקלה בשנאי. תחנה חדשה צפויה להיכנס לפעולה מחר, יום ה' 21.1.21. כמו כן, תחנת משנה קבועה אשר תשפר את אמינות אספקת החשמל בעיר ותענה על הגידול ביקושים תוקם ממזרח לכביש 431 במהלך שנת 2022.

נציגי חברת החשמל הציגו בפגישה את פעילות החברה בעיר לשיפור אספקת החשמל, ביניהן, עבודות לשידרוג רשת החשמל , היערכות מקיפה לקראת החורף שכללה החלפת קווי חשמל, שידרוג קווים , החלפת שנאים , גיזום עצים ועוד.

ראש העיר שמואל בוקסר: "תושבי העיר חוו בחודשים האחרונים תקלות תדירות באספקת החשמל, ברור לנו כי זה הוא נושא מרכזי הדורש טיפול יסודי ומיידי ועל מנת שנבטיח אספקת חשמל סדירה לתושבים. אני שמח כי בחברת החשמל מבינים את חשיבות הנושא ונדרשים לפתרון הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך להבטחת אספקת חשמל סדירה, גם לאור הגידול הצפוי בביקושים".

עוד סוכם בפגישה על הידוק ממשקים ושיתופי פעולה בין העירייה לחברת החשמל לצורך טיפול בתקלות שוטפות ודרכים לשיפור השרות לתושב.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן
דילוג לתוכן