מבזקים
מה עושים עם הילדים ביום הבחירות? הבילויים למשפחות מקריית מלאכי ובאר טוביה יום הבחירות באור יהודה: טל מוסרי, בובספוג ושתי הופעות לילדים קופצים לקלפי ומשם לטרמפולינות: כך יבלו הילדים ביהוד ביום הבחירות בחירות מתחת למים וסיור צפרות בחינם: כך תבלו עם הילדים באילת ביום הבחירות הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות יום הבחירות באשדוד: חגיגת סקווישים, מופעים ומתנות לילדים בחינם הילדים מצביעים במדבר: יום הבחירות הופך להרפתקה משפחתית ליד ירוחם מהקלפי לטרמפולינות: שלוש דרכים לבלות עם הילדים באשקלון ביום הבחירות בובספוג מגיע לרמלה, ומיקי מצטרפת לחגיגה: יום הבחירות של הילדים קרקס בחינם, תעלומה במצודה וקלפי במוזיאון: ירושלים מכינה לילדים יום בחירות אחר קרקס אפריקאי, דמויות צבעוניות והפתעות: באר יעקב חוגגת עם הילדים ביום הבחירות מי יעלה על המסך ומי ינצח בקלפי? יום הבחירות של ילדי רמת גן מחנה יהודה מגיע לכפר סבא: חגיגת אוכל, קרקס וקסמים בחינם ביום הבחירות סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות הילדים מצביעים ברגליים: אלה הבילויים שמחכים למשפחות בבאר שבע ביום הבחירות בת ים בוחרת פעמיים: ביום הבחירות תתקיים גם הצבעה על שם חדש לשכונת עמידר לא רק שמים פתק בקלפי: בלוד הילדים ייצרו מטבע עם הערכים שחשובים להם אוצרות בין הערוגות או ארבע שעות במטבח? הבילויים שמחכים לילדי רמת השרון ביום הבחירות לא צריך לצאת מפתח תקווה: ארבעה בילויים משפחתיים ליום הבחירות מהספורטקידס אל הטבע: יום הבחירות במודיעין מציע בילוי מסוג אחר לילדים

הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות

שני מתחמי קניות באזור רחובות נערכים ליום השבתון עם פעילויות ללא תשלום: בקניון עופר רחובות יחלקו הפתעות לילדים, ובעופר בילו סנטר יתקיים הפנינג עם מוזיקה ודמויות צבעוניות. באחד המתחמים תוצע גם הטבת קניות מיוחדת, בכפוף לתנאים

יום הבחירות לכנסת, שיתקיים ביום שלישי הקרוב, 27 באוקטובר, מביא איתו יום חופשה לילדי מערכת החינוך. לצד הפעילויות העירוניות שכבר פורסמו ברחובות, גם שני מתחמי קניות באזור מציעים למשפחות אפשרויות בילוי ללא תשלום במהלך יום השבתון.

בקניון עופר רחובות, ברחוב ביל"ו 2, יתקיים בין השעות 13:00 ל־17:00 הפנינג צבעוני עם הולכי קביים ואמן בלונים, שיפגוש את הילדים, יצטלם עם המבקרים ויחלק בלונים מעוצבים והפתעות.

הפעילות תתקיים במתחם הקניון ותאפשר למשפחות לשלב בילוי קצר עם הילדים במהלך שעות אחר הצהריים, ללא צורך ברכישת כרטיסים.

גם בעופר בילו סנטר, הממוקם סמוך לרחובות, מתוכנן הפנינג מיוחד ליום הבחירות. ברחבי המתחם יסתובבו נגנים ומתופפים ברזילאים, לצד דמויות שטח צבעוניות, הולכי קביים ובלונאי. במקום צפויה לפעול גם עמדת די־ג'יי.

לצד פעילויות הבידור תיפתח במתחם חנות מתנות מיוחדת, בסמוך לחנות לי קופר, שתפעל בין השעות 12:00 ל־16:00.

על פי פרסום קבוצת קניוני עופר, לקוחות שיבצעו רכישות בסכום העולה על 299 שקלים בחנויות המשתתפות במבצע יוכלו לקבל הטבה בשווי 200 שקלים למימוש בחנות המתנות הייעודית, בהתאם לתנאי המבצע.

חשוב להדגיש כי לא מדובר בהנחה אוטומטית של 200 שקלים בקופה או במתנה כספית, אלא בהטבה המותנית בקנייה ובמימוש בחנות המתנות. מומלץ לבדוק מראש אילו חנויות משתתפות, מהן אפשרויות המימוש והאם קיימת מגבלת מלאי.

שני המתחמים מצטרפים לאפשרויות הבילוי המתוכננות באזור רחובות ביום הבחירות, ובהן הפנינג עירוני חינמי בפארק ההדרים ופעילות משפחתית בגן המדע על שם קלור, שכבר פורסמו בנפרד.

עבור משפחות שמחפשות פעילות שאינה דורשת התחייבות לביקור ממושך, האירועים בקניונים יכולים להתאים לבילוי קצר בין ההצבעה בקלפי לבין המשך היום.

הכניסה לפעילויות הבידור חופשית, בעוד רכישות בחנויות, בבתי הקפה ובמסעדות יהיו בתשלום.

לפני ההגעה מומלץ להתעדכן בפרסומי המתחמים ולבדוק אם חלו שינויים בשעות הפעילות או בתוכנית האירועים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: freepik

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן