מבזקים
הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה

בפעם ה-13 ברציפות: אשדוד זכתה בדגל הכחול עבור שבעת חופי הים בעיר

עיריית אשדוד רשמה הישג סביבתי נוסף כאשר שבעת חופי הים בעיר זכו בפעם ה־13 ברציפות בתו האיכות הבין־לאומי “הדגל הכחול”, המוענק לחופים ולמרינות העומדים בסטנדרטים המחמירים ביותר של ניקיון, בטיחות ונגישות.

עיריית אשדוד רשמה הישג סביבתי נוסף כאשר שבעת חופי הים בעיר זכו בפעם ה־13 ברציפות בתו האיכות הבין־לאומי “הדגל הכחול”, המוענק לחופים ולמרינות העומדים בסטנדרטים המחמירים ביותר של ניקיון, בטיחות ונגישות.

לראשונה, ובשנת ה־70 להיווסדה של העיר, התקיים טקס הענקת הדגלים הכחולים בחוף באר שבע באשדוד, בהשתתפות גורמי מקצוע ונציגי הארגון הבין־לאומי המעניק את התו.

ראש העיר, ד”ר יחיאל לסרי, התייחס לזכייה ואמר כי רצועת החוף של אשדוד היא “הרובע ה־18 של העיר”, וציין כי העיר משקיעה בפיתוח החופים לאורך כל השנה. לדבריו:
“אשדוד היא העיר עם החופים היפים בישראל… זכייתנו בדגלים הכחולים היא עדות להמשכיות ארוכת השנים של השקעה והתמדה בתחומי הניקיון, הבטיחות והנגישות… נמשיך לפתח ולשדרג את החופים לטובת הציבור”.

על פי העירייה, הזכייה מבססת את מעמדם של חופי אשדוד כיעד מוביל בישראל, כאשר מדי שנה הם ממשיכים לעמוד בתקנים הבין־לאומיים המחמירים.

באגף החופים מציינים כי הפעילות אינה מסתכמת בתחזוקה שוטפת בלבד, אלא כוללת גם הנגשת חופים לאנשים עם מוגבלויות, פעילות הסברה בבתי ספר בנושאי בטיחות בים וקמפיינים לצמצום השימוש בכלים חד־פעמיים.

יובל אלוש, סגן מנהל אגף החופים, אמר כי לצד ההישג, בעירייה מציבים יעדים נוספים לשיפור מתמיד של חוויית הבילוי בחופים, תוך חיזוק הקשר עם הקהילה בתחומי חינוך, נגישות וניקיון.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אורי קריספין

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן