מבזקים
סערה סביב הקאנטרי החדש ביבנה: העירייה מתנגדת למודל ההצטרפות – ותושבים דורשים תשובות יחידת הרחפנים של חולון איתרה נער בן 16 שאיבד את דרכו בחולות – והכוונה מדויקת סייעה בחילוצו שוטרי תחנת אשדוד עצרו ארבעה חשודים במעורבות באירוע ירי לעבר אולם אירועים בעיר מחר ברמלה: יריד האוכל הירושלמי חוזר לקניון עם מבצע מיוחד כתב האישום נגד עו"ד עידן דביר הורחב: אישום נוסף וצעירה נוספת הצטרפה לרשימת המתלוננות קריית גת נפרדת: איש החינוך המיתולוגי אלישע בוכריס הלך לעולמו מהמגרש לחיים: שיתוף פעולה חדש יחזק את החוסן של אלפי נשים ברחבי הארץ לוד: רכב התנגש חזיתית בטרקטור – שני צעירים נפצעו לכו לתדלק; מחירי הדלק מזנקים: ליטר בנזין יעלה 8.09 שקלים החל מיום ראשון ריקול לטיולון לתינוקות: סכנת קיפול, התהפכות ולכידת איברים – הפסיקו את השימוש מיד קריית מלאכי: פאב שפעל לפי החשד כבית הימורים בלתי חוקי נסגר ל־30 ימים היום האחרון: פסטיבל היין של מוזיאון ישראל במודיעין – עם יותר מ־50 יקבים והופעות חיות רמלה: מאות נשים מקהילת יוצאי אתיופיה חגגו את ט"ו באב – כל הכרטיסים אזלו מראש חמישה פצועים בתאונת דרכים בין שני כלי רכב בכביש הערבה, סמוך לצומת קטורה פיצוצייה בבאר שבע נסגרה ל – 24 ימים לאחר אירוע אלימות ומחיקת סרטוני אבטחה אופקים מרחיבה את המענה לקהילות: אושר בית כנסת חדש לקהילת יוצאי קווקז 8,000 בני נוער כבר הגיעו: כך נראה "קיץ בטוח" באילת החינוך מתחיל מהגיל הרך: המהלך של גבעת שמואל למען מנהלות המעונות 126 אלף שקל על "שמירה" שלא הייתה: שלושה מהנגב נאשמים בגביית פרוטקשן אור יהודה מכוונת גבוה: המוזיאונים בעיר בדרך לשדרוג משמעותי

בצל המלחמה: רחובות מקצה רבע מיליון שקל לחיזוק השכונות

העירייה מקדמת יוזמות קהילתיות, מפעילה “מקלטים מוארים” ומתכננת אירועי עצמאות שכונתיים

ברקע המלחמה: עיריית רחובות תשקיע 250,000 ש”ח לחיזוק פעילות בשכונות העיר – ראש העיר מתן דיל, אירח בלשכתו בתחילת השבוע, ראשון 22.3, את חברות וחברי פורום השכונות העירוני לפגישת עבודה מקצועית, בהשתתפות מנכ”לית העירייה, יוספה חליבה, הסמנכ"ל דודי אשכנזי, דוברת העירייה רינת אלון וחברת המועצה ומחזיקת תיק קהילות ושירות לתושב רו"ח מיכל וולקני.

במהלך הישיבה, אשר עסקה בקידום יוזמות קהילתיות והתמודדות עם אתגרי התקופה עדכן ראש העיר על שורת מהלכים שמקדמת העירייה, ובהם הקצאת תקציב ייעודי בסך 250 אלף ש”ח לטובת פעילות בשכונות. בנוסף, הוצגה פעילות העירייה בתקופת המלחמה, לרבות הפעלת כ-300 “מקלטים מוארים”, קיום פעילויות לגיל השלישי והיערכות שוטפת בשיתוף כלל גורמי החירום בכדי לתת מענה לתושבי השכונות השונות בעיר ברקע התקופה המאתגרת.

כמו כן, ציין ראש העיר במפגש כי בכוונת העירייה להוביל פיילוט, כחלק מאירועי יום העצמאות הקרובים, אשר במסגרתו יתקיימו, מלבד האירועים העירוניים גם אירועים במתכונת שכונתית, פעולה שתחזק את הקשר בשכונות ותאפשר התאמה של העשייה לאוכלוסיות השונות בעיר.

ראש העיר, מתן דיל: “אני רואה בנציגות ונציגי פורום השכונות שותפים משמעותיים לעשייה העירונית. גם בתקופה מאתגרת זו, אנחנו ממשיכים לחזק את הקשר עם התושבים, להרחיב את הפעילות בשכונות ולתת מענה לצרכים שעולים מהשטח. הקצאת התקציב והמהלכים שאנו מובילים נועדו להעמיק את תחושת השייכות ולחזק את החוסן הקהילתי בעיר.”

מזכ”ל פורום השכונות, קובי הגרי: “אני מברך על קיום המפגש דווקא בתקופה הזו, שמדגישה עד כמה השותפות בין התושבים להנהלת העיר היא חיונית. הפורום פועל מתוך מחויבות אמיתית לקהילה, ואנו מעריכים את ההקשבה, השיח הפתוח והנכונות של העירייה לפעול יחד עם התושבים למען העיר.”


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית רחובות

דילוג לתוכן