השבוע נפתח לתושבי לוד והסביבה הפודטראק הראשון בלוד – זלמנ'ס, והוא הוצב בשדרות ירושלים, בין מזרקות השטוצרים למתחם הנינג'ה. זהו הסניף ה-9 של הרשת הארצית, והוא נפתח בזכיינות של תושב העיר.
הפודטראק הראשון שנחנך, הוא במסגרת הפרויקט של עיריית לוד וחברה כלכלית לוד, שבו יוצבו משאיות מזון ב-6 מוקדים, אשר יהוו פעילות מסחרית קולינרית ואטרקטיבית לתושבי העיר.
ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו שהגיע לפתיחת הפודטראק, אמר: "עכשיו מה שנותר לכם תושבים אהובים, זה ליהנות במזרקות ובפארק המשחקים, לאכול משהו נחמד ולהמשיך למסלול האימונים. אני כבר טעמתי ואהבתי, גשו גם אתם. תיהנו!".
◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








