מבזקים
עובד מפעל סיבוס בבאר שבע נלכד מתחת לפלטת בטון אחרי יותר מ־20 שנה בחינוך: יעקב אילוז מרחובות ינהל את חמ״ד אוהל מאיר בקריית עקרון יום אכיפה מרוכז ברובעים א’ ו־ב’ באשדוד: 24 פעולות ותפיסת שוהה בלתי חוקי תושב פתח תקווה נפטר בפרו אחרי שלוש וחצי שנות מאסר: מאמצים להשבת ארונו לישראל בן 4 נהרג מפגיעת רכב בבית שמש תל אביב: חשד להצתה בשריפה שפרצה בחנות בדרום העיר טרגדיה בבית שמש: ילד בן 9 מת לאחר אירוע אלימות בדירה, אחיו בן ה־4 במצב קשה שני אירועים קשים בתוך דקות בבית שמש: שלושה ילדים נפצעו באורח קשה ואנוש מופע רחפנים, מזרקות ומופעי רחוב בבת ים – כך ייראה מוצ"ש הקרוב אשקלון: בת 9 זכתה במקום השני בפסטיבל אמנויות בינלאומי בבלארוס רוכב קורקינט בן 30 נפצע בתאונה ברמלה אופקים: מרפאת הנגב לבריאות הנפש ציינה 20 שנות פעילות כתב אישום נגד שני תושבי רהט – ירו בראשו של אדם ופתחו באש לעבר שוטרים על רקע סכסוך בין עבריינים – נשק מסוג "קרלו" אותר בת"א קצין משטרה הורשע בירי בגב של עצור ששכב על הרצפה רחובות: שינוי של הרגע האחרון בהסדרי התנועה לקראת המשחק הערב נפתח בנק דם חדש ברמלה – כך תוכלו להגיע ולתרום ולהציל חיים הישג מרשים לתלמידות בית הספר שרת באשקלון – שלוש עבודות זכו בפרס בהיסטוריה תל אביב: אליפות החובבים בטניס שולחן תיערך השבוע בדיזנגוף סנטר מחפשים מה לעשות היום עם הילדים באשקלון? ההפנינג הזה לגמרי בחינם

בת-ים: טיל מצרר פגע בדרום העיר – נזק לדירות, פצועים קל בלבד

עיריית בת-ים עדכנה כי אתמול (ראשון) אירעה נפילה של טיל מתפזר (מצרר) בדרום העיר, סמוך למבנה מגורים. הפגיעה גרמה לנזק נקודתי למספר דירות ולרכוש, אך לא דווח על נפגעים קשה.

עיריית בת-ים עדכנה כי אתמול (ראשון) אירעה נפילה של טיל מתפזר (מצרר) בדרום העיר, סמוך למבנה מגורים. הפגיעה גרמה לנזק נקודתי למספר דירות ולרכוש, אך לא דווח על נפגעים קשה.

עם קבלת הדיווח הוזנקו למקום כלל כוחות החירום העירוניים, לצד נציגי פיקוד העורף וכוחות הביטחון. הזירה פונתה במהירות ובוצעו סריקות לאיתור לכודים. מהעירייה נמסר כי מספר בני אדם נפצעו באורח קל, כאשר אחד מהם פונה להמשך טיפול רפואי.

ראש העיר, צביקה ברוט, שנכח בזירה, אמר:
"עם קבלת הדיווח הראשוני פעלו כלל הגורמים במהירות ובמקצועיות. אני מודה לכלל הכוחות וקורא לתושבים – עם קבלת התרעה נכנסים מיד למרחבים מוגנים. זה לא משחק, זו הצלת חיים."

בהמשך פעלו העירייה וכוחות הביטחון להשבת השגרה: הצירים נפתחו מחדש, הזירה נוקתה ותשתיות שנפגעו טופלו. הדיירים הורשו לשוב לבתיהם באופן מבוקר, למעט דירות שניזוקו ישירות. בנוסף, הוקמה עמדת סיוע בסמוך למבנה, שכללה צוותי רווחה ונציגי עירייה למתן מענה מיידי לתושבים.

בעירייה מדגישים כי האירוע ממחיש את הסכנה הטמונה בטילי מצרר, המתפזרים על פני שטח רחב ועלולים לגרום לפגיעות משמעותיות. עוד ציינו כי במהלך האירוע תועדו מקרים של אי-הקפדה על הנחיות ההתגוננות, וקראו לציבור להישמע להנחיות פיקוד העורף ולהיכנס למרחבים מוגנים עם קבלת התרעה.


◼️ חדשות בת ים והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מריה ריבין

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של בת ים

לחצו כאן
דילוג לתוכן