מבזקים
ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע 1.2 מיליארד שקל ו – 65 דונם: הכפר הציוני העולמי בבאר שבע מתקדם לשלב התכנון החשד בתל אביב: צעירה התלוננה כי נאנסה בביתו של מי שנחשד בצילום נשים בתאי הלבשה תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה

בת-ים מצדיעה למתנדבים: כך עורכי הדין סייעו לתושבים בשעת החירום

בשבוע שעבר (22.12) התקיים בלשכת עורכי הדין בתל אביב ערב הוקרה מרגש לעורכות ולעורכי הדין שהתנדבו במסגרת מבצע “עם כלביא” – יוזמה משותפת של עיריית בת־ים ולשכת עורכי הדין בישראל, בשיתוף עיריית רמת גן.

בשבוע שעבר (22.12) התקיים בלשכת עורכי הדין בתל אביב ערב הוקרה מרגש לעורכות ולעורכי הדין שהתנדבו במסגרת מבצע “עם כלביא” – יוזמה משותפת של עיריית בת־ים ולשכת עורכי הדין בישראל, בשיתוף עיריית רמת גן.

האירוע נועד להביע הערכה עמוקה לפעילותם יוצאת הדופן של עורכות ועורכי הדין, שהעניקו סיוע משפטי מקצועי, נגיש ורגיש לתושבים שנפגעו בעקבות נפילת הטיל האיראני בבת־ים, בדגש על עולים חדשים, תושבים חוזרים ודוברי רוסית – וכל זאת בהתנדבות מלאה וללא כל תמורה כספית.

במסגרת המבצע טופלו כ־250 פניות של תושבים, אשר זכו למענה משפטי מקיף, ליווי אישי וסיוע בהתמודדות עם סוגיות מורכבות שנוצרו בתקופת החירום. העשייה שיקפה הלכה למעשה את מחויבותה של עיריית בת־ים ללוות את תושביה גם ברגעים הקשים ביותר, באמצעות חיבור בין גורמי מקצוע לקהילה הזקוקה לכך ביותר.

ערב ההוקרה כלל גם תוכן תרבותי מרגש, עם הופעות מוזיקליות של כנריות וסקסופוניסטית – תושבות העיר ועולות חדשות – שהעניקו לאירוע נופך אישי, קהילתי ומחבר.

במהלך הערב הוענקו תעודות הוקרה ועטים עם חריטה מיוחדת לעורכות ולעורכי הדין המתנדבים, כהוקרה על תרומתם המשמעותית, על פתרון סוגיות משפטיות מורכבות שנוצרו בעקבות האירוע הביטחוני, ועל עמידתם לצד תושבי העיר בשעת משבר.

באירוע נכחו מחזיקת תיק הקליטה ומשנה לראש העיר, עו״ד אנסטסיה סהר; יו״ר לשכת עורכי הדין, עו״ד עמית בכר; אלכס זרנופולסקי ואביטל קדרון – יו״רים משותפים של ועדת העלייה; אושרת תגר, מנכ״לית הלשכה, לצד נציגי מחלקת הקליטה של עיריית בת־ים וגורמים נוספים.

עו״ד אנסטסיה סהר אמרה:
“אירוע ההוקרה מבטא את הערכים שעליהם מושתתת בת־ים – ערבות הדדית, עזרה לזולת ונוכחות אמיתית לצד התושבים ברגעי משבר. אני גאה להיות בין מקימי המיזם שחיבר בין משפחות שנפגעו לבין עורכות ועורכי דין מכל רחבי הארץ, שפעלו במסירות, ברגישות ובהתנדבות מלאה כדי להעניק סיוע חיוני. כן ירבו אנשים כמותם.”


◼️ חדשות חולון בת ים אזור והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יעל צור

דילוג לתוכן