מבזקים
לוד: סכסוך בין קטינים ברחוב הסתיים בפציעה; בן 12 נעצר בשורה למילואימניקים: הגנה מוגברת מפיטורים ותוספות זכויות גם לבני הזוג אחרי הערכת מצב: כביש 90 נפתח מחדש לתנועה באזור ים המלח דקות של חרדה בנתיבות: פעוט בן שנה וחצי ננעל ברכב ראש העין הופכת לירוקה: המהלך שיכול לשנות לכל תושב את חשבון החשמל – כבר יצא לדרך הישג מרגש באורלנדו: נבחרת ישראל כבשה את הפודיום העולמי ילדי הפלא של סביון שוב עושים היסטוריה: הישגים בינלאומיים שמכניסים את ישראל למפת השחמט גבעתיים נערכת לל״ג בעומר: שני מוקדי מדורות בלבד – והנחיות מחמירות לתושבים גבעתיים מרימה הילוך: שבוע הספורט לוותיקים עם יוגה בטבע, תיפוף – ואפילו כדורשת חדש "הלב הפועם של הצלת החיים": ראש עיריית בית שמש בביקור במרכז איחוד הצלה בעיר 34 אלף כבר מימשו את ההטבה: אשקלון מסתערת על הטבת המס החדשה יבנה מהדקת את הטיפול בנוער: "שילוב כוחות עם המשטרה" סכסוך שכנים בנתניה מסתבך: פצוע שהוגדר קל הידרדר למצב קשה נתניהו בשיחה עם משפחות הנרצחים: "זעזוע עמוק – חייבים להכות בפורעים ביד קשה" "ניצל ברגע האחרון": יו"ר המועצה הדתית ברמת גן נפגש עם החובשים שהצילו את חייו בפיגוע הדקירה הטיפול הרפואי הסתבך: מטופל ב"זמר" חטף אמבולנס – דהר בכביש 4 ונעצר אחרי מצוד משטרתי דרמטי אבן דרך ברובע הכניסה בירושלים: טופס 4 הוענק לקריית הממשלה המחוזית החדשה 800 מיליון ש״ח למצפה רמון: 3,000 דירות בדרך שדרוג לנוסעים בבית שמש: 10 סככות חדשות הותקנו בתחנות האוטובוס ברחבי העיר נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

גבעתיים זוכת פרס החינוך המחוזי ומועמדת לפרס החינוך הארצי של משרד החינוך

מנהלת מחוז תל אביב במשרד החינוך, רויטל שפירא, הודיעה היום כי מערכת החינוך של גבעתיים היא הזוכה בפרס החינוך של מחוז תל אביב לשנת הלימודים תשפ"ו.

מנהלת מחוז תל אביב במשרד החינוך, רויטל שפירא, הודיעה היום כי מערכת החינוך של גבעתיים היא הזוכה בפרס החינוך של מחוז תל אביב לשנת הלימודים תשפ"ו. בעקבות ההישגים יוצאי הדופן, הוגשה גבעתיים על ידי מנהלת המחוז כמועמדת לקבלת פרס החינוך הארצי של משרד החינוך.

במכתב ששלחה שפירא לראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, ציינה:
"ביססתם תפיסה חינוכית הרואה בילד, בנער ובאיש החינוך חלק ממארג עירוני אחד, מחובר ומשמעותי. מערכת החינוך העירונית פועלת כמרכז העשייה של הקהילה כולה – מקום שבו חינוך, רווחה, תרבות ופנאי נפגשים לרצף חינוכי ערכי שלם."

עוד הוסיפה כי גבעתיים מהווה מופת לרשות מקומית הרואה בחינוך את ליבת הקהילה, בזכות שילוב בין השקעה תקציבית חסרת תקדים, חדשנות טכנולוגית, מצוינות פדגוגית ודאגה בלתי מתפשרת לחוסנם ולביטחונם של התלמידים.

הבחירה בגבעתיים התבססה, בין היתר, על:

  • השקעות תקציביות משמעותיות במערכת החינוך

  • הישגים לימודיים מרשימים לצד חינוך לערכים

  • מעורבות חברתית ותרומה לקהילה

  • מנהיגות ונחישות בתקופת מלחמת "חרבות ברזל", תוך שמירה על רצף חינוכי-רגשי

  • שיתופי פעולה בין אגפים ויוזמות קהילתיות רחבות היקף

ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, מסר:
"הזכייה בפרס החינוך המחוזי היא גאווה גדולה לגבעתיים ולמערכת החינוך העירונית. תודה למנהלת המחוז רויטל שפירא על האמון והמילים החמות. יישר כוח למינהל החינוך, למנהלים, לצוותי ההוראה, לתלמידים ולהורים. נמשיך לפעול בכל הכוח כדי להבטיח לילדי וילדות העיר חינוך משמעותי, ערכי ואיכותי."


◼️ חדשות גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן