מבזקים
אילת משנה פנים: אזור התעשייה הישן מתחדש במוקדי בילוי צבעוניים ומזמינים פיצוץ בלב שכונת מגורים ברמת גן: מטען חבלה הוצמד לדלת בית | כל הפרטים גבעת שמואל התכנסה לטורניר מרגש לזכרו של אופיר ירוחין ז״ל דרמה בפתח תקווה: רכב התהפך ברחוב קטרוני, הנהג חולץ על ידי לוחמי האש תאונה באשקלון: אם ושלושת ילדיה נפצעו בעיר היין לוחמי האש פועלים לבלום שריפה סמוך לימית 2000 הסתה בתוך בית המשפט? ח"כ קרויזר דורש בירור מיידי נגד עוזרת של שופט מחוזי שהניפה שלט נגד השר בן גביר בשורה לתלמידים: משרד החינוך מעדכן את מתווה ההקלות בבגרויות לכלל הארץ 300 מיליון שקל פותחים את המירוץ על אחד הפרויקטים המסקרנים ברחובות ראש עיריית אשקלון מזהיר – “אנחנו בדרך לדור אבוד” מודיעין, הרצליה וגוש דן: מהלך אחד שהולך להציף את השוק בדירות ים המלח: מטייל בן 70 נפל מגובה בנחל סלוודורה – כוחות חילוץ הוזנקו בן גביר תקף את היועמ״שית בטקס המשטרה בבית שמש – “נכון, גיביתי שוטרים שירו במחבלים” באר שבע, דימונה והנגב: הנסיעה למרכז עומדת להשתנות לגמרי זה מה שמצאו בארגז המשאית בצפון ים המלח אחרי עשרות שנים של מבוי סתום: רפורמת הקרקעות בנגב יוצאת לדרך כך הסתיימה פגישה בדירה בירושלים – צעירה בת 18 נמצאה ללא רוח חיים רמת גן: מה הסתתר ברכב של הנהגת שלא הוציאה רישיון מעולם אם אתם גרים בקריית מלאכי – זו הכתבה שלא כדאי לפספס מה קרה בבית שמש שגרם למשרד הפנים לאשר כבר עכשיו את תקציב 2026?

גבעת שמואל התכנסה לטורניר מרגש לזכרו של אופיר ירוחין ז״ל

טורניר כדורגל מרגש לזכרו של סמל אופיר ירוחין ז״ל, לוחם בגדוד 13 של חטיבת גולני, התקיים היום בתיכון גבעת שמואל, והפך לאירוע הנצחה משמעותי שמחבר בין קהילה, זיכרון ורוח ספורטיבית.

טורניר כדורגל מרגש לזכרו של סמל אופיר ירוחין ז״ל, לוחם בגדוד 13 של חטיבת גולני, התקיים היום ׁ(חמישי) בתיכון גבעת שמואל, והפך לאירוע הנצחה משמעותי שמחבר בין קהילה, זיכרון ורוח ספורטיבית.

ירוחין, בן העיר, נפל בקרב ב-9 באוקטובר 2023 והוא בן 19 בלבד. מאז, הפך הטורניר הנערך לזכרו למסורת עירונית, וכעת צוין זו השנה השלישית לקיומו.

במשחקים השתתפו בני המחזור של אופיר, תלמידי כיתות י״ב, בוגרי בית הספר וחבריו מהצבא ומהכדורגל. השנה הורחב המעגל עם הצטרפות חבריו ממועדון האולטראס, והאירוע המחיש את ההשפעה הרחבה שהייתה לו על סביבתו.

הטורניר נפתח בדקת מחיאות כפיים – רגע של אחדות, זיכרון וחיבור – כאשר את הגביע קטפו בני המחזור שבו למד אופיר.

האירוע התקיים בשיתוף עיריית גבעת שמואל, המתנ״ס העירוני ומחלקת הספורט בניהול עדיאל שטיבי, ובמעמד מ״מ ראש העיר מירב שולנר.

עידן אביב, רכז חינוך גופני ורכז השכבה של אופיר, אמר:
״אופיר לא היה רק זיכרון של שקט. הוא היה שמח, היה קצב, היה מנגינה. הוא אהב חיים ואנשים, והשאיר אחריו צליל שלא דועך. לכן אנחנו בוחרים לזכור אותו דרך המשחק, דרך החיבור והביחד״.

מנהלת התיכון, יערה ירחי צפדיה, הוסיפה:
״הדרך שלנו לזכור את אופיר היא בעשייה, בשמחה ובכדורגל. הטורניר הפך למסורת בית ספרית – זו הדרך שלנו לשמור את הזיכרון שלו חי במקום שבו גדל, מוקף חברים ואהבה״.


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: עיריית גבעת שמואל

דילוג לתוכן