מבזקים
אינג'רה, פלוב, קארי ופיתה מהתנור: סוכות בקריית גת של כל העליות הבייקרי של אמא, התבלינים של פעם והקפה על הפרדס: סוכות בקריית אונו דרך הצלחת הפלאפל שקיבל כיכר, הקובה של סבתא והאינג'רה: סוכות בפתח תקווה דרך האוכל טרגדיה בקריית גת: פועל כבן 40 נהרג לאחר שמשטח כלובי ברזל נפל עליו הפאב מ – 1985, הפיצה שנולדה במשתלה והיין שהתחיל מילד בן 9: סוכות בערד סושי בן 20, עגלת קפה של ילדי היישוב ובובוטי מדרום אפריקה: סוכות בסביון דרך הצלחת בוריקה מ – 1963, מפרום על פתיליות וקרואסון צרפתי: סוכות בנתניה של השוק והים כפיתות של 60 שנה, סושי בשוק וקונדיטור שחזר הביתה: סוכות בנתיבות דרך האוכל תפוזים, דבש ובית קפה בבית של מייסדים: סוכות בנס ציונה דרך הצלחת המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה פטל מהחממה, קרואסון בקיבוץ וגבינה מבארי: סוכות בעוטף עזה מתחיל באדמה פיצה שנולדה בסלון, חומוס של אבא ובן ויין מול הגבעות: סוכות במודיעין מכבים רעות המסבחה שנולדה ממשפחה של טבחים, הבורקס של שש בבוקר והלחמנייה של אתי: סוכות בלוד דרך האוכל מאפייה מ – 1955, פלאפל על ויצמן וירקות ישר מהשדה: סוכות בכפר סבא של פעם והיום המעורב על הפלטה, הקובה על הפתילייה והרוגלך החם: סוכות בירושלים דרך חמישה טעמים שאי אפשר להעביר לעיר אחרת קוסקוס של אמא, בייגל מפיטסבורג וכרם בלב המדבר: סוכות בירוחם דרך האוכל שווארמה ותיקה, קונדיטוריה על שם סבתא ופודטראק של ילד מהעיר: סוכות ביהוד מונוסון ממפעל יין בן 1,500 שנה לג'חנון של שבת: סוכות ביבנה דרך הצלחת פלאפל מ – 1969, קובה שהפכה למפעל וקפה שנולד בתוך סיפור: סוכות בחולון דרך האוכל

גירושין בגיל הזהב: בת 76 מסרבת לתת גט לבעלה בן ה-80 שמאוהב ב..מאהבת בת ה-73!!

גירושין בגיל הזהב | בת 76 מסרבת לתת גט לבעלה בן ה-80 שמאוהב ב..מאהבת בת ה-73!! – מסובך? ובכן, היצירתיות בגיל הזהב אינה יודעת גבול.  בימים אלו מבקש גבר בן 80 בגט מרעייתו בת ה-76 בכדי להמשיך את חייו לצד המאהבת שלו – אלמנה, הצעירה מאשתו, בשלוש שנים בלבד.

"המאהבת של בעלי פשוט לקחה לי אותו מתחת לאף, החוצפנית הזו". הסיפור המוזר הזה מתרחש באזור הדרום – ולעתים קשה להאמין לעומק היצרים והיצירתיות במאבקי גירושין גם כשמדובר בגיל הזהב. כאמור, הבעל בן ה-80 התאהב באישה אחרת – אלמנה, שהייתה חברה של בני הזוג, ונהגה לבקר אותם לא מעט. באמצעות עורכי הדין שרין ואורן סולן, טוענת האישה הנבגדת שלא תסכים להתגרש כי "המאהבת של בעלי פשוט לקחה לי אותו מתחת לאף, החוצפנית הזו".

האשה מסרבת להתגרש בגיל 76 וטוענת שלא מעניין אותה שבעלה אומר כי האהבה שלו אליה נגמרה. "גם אני לא אוהבת אותו אבל אני צריכה אותו בבית איתי", הסבירה לעורכת הדין שרין סולן, "לא אתן לו גט".

הבעל אגב, מוכן לוותר, כמעט על כל הרכוש המשותף לרבות הדירה של בני הזוג ובתנאי שאשתו תיתן לו גט. הוא לדבריו רוצה גט כדי להתחתן עם חברתו האלמנה שאיבדה את בעלה לפני שלוש שנים. עוה"ד סולן טוענת כי האישה לא תסכים לגט ואם היא תסכים בסופו של דבר לסוג של פשרה היא תעמוד על כך שבעלה יתחייב לסייע לה בשלושה ביקורים שבועיים בביתה גם אחרי הגט. כאן נכנסה לסיפור האלמנה וסירבה לסידור שבעלה לעתיד יבקר את אשתו אחרי הגט, שלוש פעמים בשבוע. עניינם של בני הזוג הועבר בהמלצת בית המשפט ליחידת הסיוע שם תיערך פגישה משולשת בין בני הזוג והאלמנה כדי לנסות לשכנע את הצדדים להגיע לסוג של פשרה.

לדברי עוה"ד סולן, "אין הבדל בין גירושין בשנות השלושים, לגירושין בשנות השמונים. היצרים הם אותם יצרים, הדרישות לא שונות וכל הצדדים מרגישים נבגדים גם בגיל הזהב".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן