פסטיבל הבירה והאוכל של גבעתיים חוזר גם השנה לפארק גבעתיים, וייערך ביום חמישי, (20 באוגוסט), החל מהשעה 18:00. הכניסה לאירוע חופשית.
במהלך הערב ייהנו המבקרים מעשרות סוגים של בירות קראפט מהארץ ומהעולם, לצד מתחם אוכל מגוון עם מנות כשרות, ובהן אפשרויות טבעוניות, צמחוניות וללא גלוטן. גם בגזרת המוזיקה מחכה תוכנית עמוסה: בשעה 19:00 תופיע להקת אקרופוליס, ב־20:30 תעלה לבמה אניה בוקשטיין, ב־21:20 תופיע להקת הדג נחש, וב־22:45 יחתום את הערב די־ג'יי סט של עמרי סמדר. בין ההופעות ינגן די־ג'יי סער.
ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, אמר: "פסטיבל הבירה והאוכל כבר הפך למסורת עירונית אהובה, שמביאה אל פארק גבעתיים מדי קיץ מוזיקה מצוינת, אוכל מגוון ואווירה שמחה. גם השנה השקענו בתוכנית עשירה שתאפשר לכולם ולכולן ליהנות יחד מערב איכותי בלב העיר".
במסגרת האירוע תינתן הטבה מיוחדת למשרתי ולמשרתות מילואים וקבע ברכישת בירה, בכפוף להרשמה מראש.
מכירת אלכוהול תתאפשר לבני 18 ומעלה בלבד. בעירייה ממליצים להגיע בתחבורה ציבורית ולשתות באחריות.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








