מבזקים
מהמחנה הממלכתי לליברמן: חבר מועצת הרצליה לשעבר יונתן יעקובוביץ מצטרף לישראל ביתנו 185 מיליון שקל הושקעו בבית הספר החדש בתל אביב שיישא את שמה של רונית אלקבץ ילד בן 7 נפל מעץ בבית שמש ונפצע בינוני כבר התחיל בקריית מלאכי: יריד החוגים ופסטיבל הקיץ נמשך עד 20:00 ירי בלב יפו: חשוד ניסה להימלט – ונעצר תוך דקות עם אקדח ותחמושת ימים לאחר מותה: בת 71 אותרה ללא רוח חיים בביתה בפתח תקווה אמא מבאר שבע נאשמת שהשאירה את בנותיה ללא השגחה – והבת נפלה מהמרפסת 22.5 שנות מאסר לתושב ירושלים שניסה לרצוח אישה בת 74 בפיגוע לאומני המחווה לנתניהו באריאל: דרך חדשה נקראה על שם אביו בן 50 נמשה מהמים ללא הכרה באילת – מותו נקבע במקום ההחלטה התקבלה: בית קק"ל חדש יוקם בקריית גת ללא עלות: טברנה רמלאית עם גיל אוליאל תתקיים בבריכת הקשתות צו סגירה זמני לפאב מוכר באילת – בעקבות קטטה עפרה יהודה נבחרה לנהל את בית הספר נווה אילן באשקלון בעלות של 185 מיליון שקל: בית הספר החדש שנבנה בכפר שלם הקיץ מתחמם בבת ים: הטעויות בבית שעלולות להסתיים בשריפה סמוך לכפר סבא: בן 39 ירה באביו בצוואר עם חץ שאילתר ממוט ברזל הותר לפרסום: בן 20 תכנן פיגוע במועדון הפורום בבאר שבע ירושלים: השוטרים הבחינו בשני רעולי פנים – ואז גילו מה היה בשקית קריית מלאכי: כלי תקיפה ושכפ״צים נתפסו ברכב – ארבעה עוכבו לחקירה
תלמידה עם תיק בית ספר עומדת מול לוח בכיתה, רגע לפני תחילת המסע שלה בכיתה א' ביבנה.

הורים ביבנה, זה נפתח: תוצאות השיבוץ לכיתה א' זמינות לצפייה

מאות משפחות בעיר יכולות החל מהיום לבדוק לאיזה בית ספר שובצו ילדיהן לקראת שנת הלימודים תשפ"ז. בעירייה מדווחים כי 96% מהילדים קיבלו את בית הספר שנבחר כהעדפה ראשונה
תלמידה עם תיק בית ספר עומדת מול לוח בכיתה, רגע לפני תחילת המסע שלה בכיתה א' ביבנה.

עיריית יבנה פתחה את מערכת השיבוצים לכיתות א' לקראת שנת הלימודים תשפ"ז, ומאות הורים ברחבי העיר יכולים לצפות בתוצאות השיבוץ של ילדיהם ולהגיש ערר במידת הצורך.

על פי נתוני אגף החינוך העירוני, כ־96% מהילדים העולים לכיתה א' שובצו לבית הספר שבחרו הוריהם כהעדפה ראשונה. בעירייה מציינים כי גם במקרים שבהם לא ניתן היה להיענות לבחירה הראשונה, נעשה מאמץ לשבץ את התלמידים בהתאם להעדפה השנייה או השלישית שסומנה על ידי המשפחה.

מערכת השיבוצים נפתחה לצפייה באתר העירוני היום בשעה 16:30 ותישאר פתוחה עד ל־16 ביוני בחצות. במהלך תקופה זו יוכלו ההורים לבדוק את תוצאות השיבוץ ולהגיש ערר באופן מקוון.

באגף החינוך מדגישים כי לאחר קבלת השיבוץ יש להשלים את הליך הרישום לבית הספר שאליו שובץ התלמיד, עם סיום תקופת החירום הנוכחית ובהתאם להנחיות.

הליך השיבוץ הושלם עבור תלמידי החינוך הממלכתי והממלכתי־דתי, בעוד שתהליכי השיבוץ ווועדות האפיון של תלמידי החינוך המיוחד צפויים להסתיים בשבועות הקרובים. הודעות בנושא יישלחו להורים בנפרד לאחר השלמת ההליך.

ראש העיר יבנה, רועי גבאי, אמר: "בוצעה עבודה מקצועית, רגישה ומדויקת שהביאה לשיבוץ מיטבי עבור רוב מוחלט של הילדים. זהו תהליך מורכב שנעשה תוך הקשבה אמיתית להורים ולצרכי המערכת. אני מאחל לכל ילדות וילדי יבנה הצלחה רבה לקראת כניסתם לכיתה א'".

מנהלת אגף החינוך, איה בניטה, הוסיפה כי התהליך בוצע מתוך ניסיון לתת מענה מרבי לבקשות ההורים ולהעדפותיהם, בהתאם ליכולת הקליטה של מוסדות החינוך בעיר.

גם מנהלת מחלקת החינוך היסודי, אורלי אדרי, ציינה כי כל בקשה וערר נבחנים באופן מקצועי וענייני, במטרה לאפשר את המענה המתאים ביותר לכל תלמיד ותלמידה.


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אילוסטרציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן