דובר צה"ל התיר לפרסם היום (שלישי) כי סמ"ר עידו שמיח, בן 20 מגני תקווה, סמל צוות בסיירת נח"ל שבחטיבת הנח"ל, נפל בקרב בבית חאנון שבצפון רצועת עזה.
בפייסבוק של גני תקווה פורסם:
אבל גדול נפל על גני תקווה.
בצער רב ובכאב עמוק אנו מודיעים על נפילתו בקרב של סמ״ר עידו שמיח ז״ל, בן 20 מגני תקווה, סמל לוחמים בסיירת הנח״ל, שנפל בקרב בצפון הרצועה.
עידו, הבן האהוב של עופרה ואורי, האח המסור לאיתי, עדי ועומר, היה גאוות משפחתו וקהילתנו. הוא לחם בגבורה למען ביטחון מדינת ישראל ובמותו הותיר אחריו חלל גדול בלב כל מי שהכיר אותו.
פרטים על הלוויה מחר יפורסמו בהמשך. לפני ההלוויה יתקיים מצעד דגלים שילווה את המשפחה בדרכה האחרונה. המצעד יצא מבית המשפחה ועד לבית העלמין. מסלול המצעד יופץ בהמשך.
אנו מזמינים את תושבי גני תקווה להשתתף בלוויה ולחלוק כבוד אחרון לעידו ולמשפחתו ברגעים הקשים הללו.
יהי זכרו ברוך.
◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן