הודעת החות'ים – ארגון הטרור מתימן המאיים כבר מספר שבועות על תושבי אילת בפרט ותושבי ישראל בכלל, לפני זמן קצר (שבת):
לאחר הצלחת צבא תימן, בעזרת ה' הכל יכול, לכפות את החלטתו למנוע את הפלגת ספינות ישראליות בים האדום והערבי, וכתוצאה מהתחייבותו המתמשכת של האויב הציוני למעשי טבח נוראיים, מלחמת רצח עם, ומצור נגד אחינו בעזה. הצבא התימני מודיע כי ימנע מעבר של ספינות לכיוון הישות הציונית מכל לאום, אם לא ייכנסו לרצועת עזה שם הם זקוקים למזון ותרופות, והיא תהפוך למטרה לגיטימית עבור כוחותינו המזוינים.
מתוך דאגה לבטיחות הניווט הימי, אנו מזהירים את כל הספינות והחברות מפני התמודדות עם נמלי ישראל. הכוחות המזוינים של תימן מאשרים את מחויבותם המלאה להמשך תנועת הסחר העולמי דרך בחריין האדומה והערבית עבור כל הספינות וכל המדינות למעט ספינות הקשורות לישראל או שיובילו סחורות לנמלי ישראל. הצבא התימני יישם החלטה זו מרגע פרסום ההצהרה.
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








