מבזקים
ארבעה פצועים התנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל
אבן פינה|פרי פלייס

החלו עבודות הבנייה בפרוייקט הדגל פרי פלייס ברחובות

אבן פינה|פרי פלייס
פרוייקט פרי פלייס יצא לדרך

בשעה טובה, החלו הבוקר העבודות בשטח לבניית פרויקט הנדל"ן החשוב בעיר רחובות, שישתרע על שטח של כ- 100 אלף מ"ר.

עבודות הבנייה במתחם הושקו היום בטקס חגיגי, שבו נטלו חלק אלדד פרי – הבעלים, ליאור ברדוגו מנכ"ל פרי נדל״ן ובכירים נוספים.

במהלך הטקס ציין אלדד פרי: ״אני גאה לראות את פירות עמלנו בשנתיים האחרונות, להביא להקמת פרויקט הדגל של פרי נדל״ן ברחובות, שהוא אחד הפרויקטים המורכבים והחשובים בעיר. הפרויקט מביא בשורה אדירה לאוכלוסיית הסטודנטים בעיר הצמאה לדירות קטנות וזולות, ולעירוב שימושים משמעותי ואיכותי".

התכנון האדריכלי של פרוייקט הבנייה במתחם פרי פלייס אושר פה אחד בוועדה לתכנון ובניה ברחובות בסוף חודש יוני האחרון. בנוסף, לפני מספר שבועות השלימה פרי נדל״ן את רכישת הקרקע לפרויקט פרי פלייס מחברת קרסו נדל"ן תמורת 183 מיליון שקלים, מה שהוביל לכך שתוך זמן קצר החברה קיבלה את ההיתרים הנדרשים והיום, כאמור, החלו הטרקטורים לעבוד בשטח. פרוייקט פרי פלייס אמור לראשונה מזה 20 שנה להוסיף לעיר כמות של 750 דירות קטנות להשכרה לסטודנטים, הלומדים במוסדות האקדמיים הרבים בעיר.

דירות הסטודנטים בפרויקט פרי פלייס הן בנות 2 חדרים בגודל של כ-35-42 מ"ר לכל יח״ד, בתוספת מרפסת של כ-7 מ"ר, ב-3 מגדלים בני 24 קומות. בנוסף לדירות הסטודנטים יכלול הפרויקט קניון בשטח של 7,500 מ״ר, מרכז קונגרסים ומלון בן 230 חדרים. על מנת להבטיח את שמירת אופיו של המתחם ואיכותו, ינוהל המתחם כולו על ידי חברת ניהול.

היקף ההשקעה בפרויקט כולו צפוי להסתכם בכ-700 מיליון שקל – את הליווי הפיננסי של הפרויקט מבצעת קרן אקספו של איש העסקים אבי דויטש.

עלו לקרקע.

 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן