רחוב רוגוזין הוותיק באשדוד משנה את פניו והופך ליום אחד למדרחוב תוסס, צבעוני ושמח במיוחד במסגרת אירוע "קיץ ישראלי באשדוד". ביום חמישי הקרוב (היום), החל מהשעה 19:00, צפויים לזרום למקום אלפי תושבים שיבואו ליהנות ממוזיקה חיה, דוכני אוכל, סדנאות יצירה לכל המשפחה ומופעים שיתאימו לילדים ולמבוגרים כאחד.שימו לב: החל מהשעה 15:00, הציר המזרחי של מדרחוב רוגוזין ייחסם לתנועה. ניתן יהיה לנסוע דרך רחוב אשכול.

מה מחכה למבקרים?
על הבמות יופיעו:
- מני ממטרה, כוכב הילדים האהוב, שיביא איתו מופע מצחיק וקצבי.
- מורן קסם, אמן קרקס בינלאומי, עם ג'אגלינג ולהטוטים שירתקו את כל הגילאים.
- להקת השועלים, עם מופע רוק מקפיץ הכולל להיטים מכל הזמנים.
- אבי בן עמרם, עם בוזוקי שיביא את הצלילים והאווירה היוונית הישר לאשדוד.
מעבר למוזיקה וההופעות, הרחוב יתמלא בדוכני מזון עם שלל טעמים וריחות, סדנאות יצירה שיאפשרו להורים וילדים ליצור יחד, בובות ענק צבעוניות שישוטטו בין הקהל, וכל זה באווירה של פסטיבל קיץ ישראלי אמיתי.
פרטים חשובים:
📍 מיקום: רחוב רוגוזין, אשדוד
🕔 כניסה: חופשית, החל מ-19:00
העיר אשדוד מזמינה את כולם להגיע, להרגיש את הקיץ באוויר וליהנות מערב שכולו מוזיקה, טעמים וחיוכים. אין צורך להירשם מראש או לרכוש כרטיסים – פשוט להגיע ולחגוג יחד.
◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









