במסגרת ההיערכות, לוחמי ולוחמות מערך הביטחון והשיטור העירוני, יחד עם תחנת משטרת אשדוד, מבצעים סיורים מוגברים במרכזים המסחריים, בצירי התנועה הראשיים, בשבילי ההליכה ובפארקים. בנוסף, נרתמת למשימה גם כיתת הכוננות העירונית, שמסייעת בליווי כוחות הביטחון ובמתן תגובה מהירה בשטח.
מערך זה נתמך במוקד “רואה”, המפעיל למעלה מ 1,200 מצלמות ברחבי העיר ומעניק תמונת מצב עדכנית ומענה מיידי בעת הצורך.
אריה איטח ראש מנהל הביטחון העירוני : "כלל הפעולות מתבצעות במטרה אחת, להבטיח את תחושת הביטחון של התושבים והמבקרים במהלך ימי החג".
ראש העיר, ד”ר יחיאל לסרי, התייחס להיערכות ואמר: "ביטחון התושבים עומד בראש סדר העדיפויות שלנו. מערך הביטחון העירוני, יחד עם משטרת אשדוד, מוקד רואה וכיתת הכוננות, פועל לילות כימים כדי להבטיח שכולנו נחגוג את החג בבטחה ובשקט, אני מודה ללוחמים וללוחמות שנמצאים בחזית ששומרים עלינו ועל הבית המשותף שלנו"

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









