מבזקים
עבודות לילה ברחובות: רחוב המדע ייחסם לארבעה לילות במסגרת פיתוח צומת האצטדיון אזהרה לציבור: משרד הכלכלה קורא להפסיק מיד את השימוש בתאורת החירום הזו תושבי אשקלון נאשמים בריגול עבור איראן: צילמו את נמל אילת והר הרצל תמורת אלפי שקלים במטבעות דיגיטליים קטין בן 15 נעצר לאחר שהשליך צואה מחוץ לבית קפה בירושלים; הרקע: מחאה על פתיחתו בשבת בית המשפט הכריע: הסופרלנד והלונה פארק לא יוכלו עוד לגבות תשלום ממלווים של בעלי תעודת פטור חצי קילו "דוקטור", אקסטזי וקנאביס נתפסו בבית בקריית גת – שני חשודים נעצרו מבאר שבע לבורסה: אביסרור השלימה הנפקה לפי שווי של 2.6 מיליארד שקל רמלה בוחנת מערכת חדשה בבתי הספר: תלמידים ייכנסו עם אפליקציה או צ'יפ תחנת דלק פיראטית נהרסה, 6,500 ליטר סולר נתפסו ומיליוני שקלים בהפרות: מבצע אכיפה רחב בנגב כתב אישום: קבלן מהר חברון נאשם כי ירה למוות בעודה אלהדלין במהלך עימות בשטח הרצליה משיקה עוזר מבוסס בינה מלאכותית: כך יוכלו התושבים לקבל מידע מהעירייה בכל שעה חמישי אחרון של קיץ באשדוד: מדרחוב רוגוזין מתמלא במופעים, דוכנים ואטרקציות לכל המשפחה עבודות לילה בכביש 41: צמצומי נתיבים במחלף אשדוד צפון במשך חמישה לילות חשד לפשע לאומני בדרום הר חברון: בתים הוצתו, פלסטינים נפצעו – החשודים נמלטו שבוע של עבודות לילה ברחובות: רחובות מרכזיים ייחסמו לסירוגין במסגרת פרויקט הקו הכחול בת 70 ובנה נעצרו בחשד לסחר בסמים בקריית גת: בביתם נתפס חומר החשוד כקריסטל אחרי הירי והאיומים על עובדי חברת החשמל: שני חשודים נעצרו בתל שבע התפתחות בפרשת עורכת הדין שנעצרה סמוך לנתניה: "האסיר סחט אותי באיומים" חשד בנגב: דרס למוות את הפעוט – ודיווח שנפל מגובה; בן משפחה נעצר מדימונה לפתח תקווה: גופה אותרה בחיפושים אחר אלדר דיין – במשטרה ממתינים לזיהוי הרשמי

הישג מכובד לאשדוד: פרס מפעל חיים יוקרתי ליוסי לרר

עוד הישג מכובד לאשדוד. יוסי לרר, מנהל אגף הנטיעות בעיריית אשדוד, זכה בפרס מפעל חיים על פיתוח הגינון ושינוי פני העיר אשדוד! את הפרס מעניק 'משוב חקלאות' – ירחון ארצי המתמקד בכלכלה חקלאית ובין יתר פעולותיו, הענקת פרסים ותעודות הוקרה לאנשים וגופים שמקדמים ערכים, פיתוח וטיפוח סביבה ירוקה.

"משוב חקלאות", הירחון החשוב בישראל לתחומי החקלאות וטיפוח הגינון, מעניק מידי שנה פרסים ותעודות הוקרה לאנשים ולגופים התורמים לפיתוח וטיפוח ערכי סביבה ירוקה. הירחון הינו חלק מחברת 'משוב גרופ' אשר עוסק בענף החקלאות תוך התמקדות בכלכלה חקלאית.

הירחון מסקר את הנעשה בתחום בארץ ובעולם, מפרסם מחקרים ומאמרים, חושף חידושים ופיתוחים טכנולוגיים בתחום ותורם לביסוס והזנת ידע מקצועי למוסדות ואנשי מקצוע. החברה מפעילה אתר ('משוב ניוז') ומוציאה לאור מגזין משובח ('גנים ירוקים'), ובאמצעות הכנסים, ימי העיון והועידות השנתיות שהיא מקיימת, היא משפיעה על סדר היום בתחומי החקלאות ובתחומים נוספים, כאשר ההשפעה הבולטת היא באמצעות ועידת ישראל לחקלאות וועידת ישראל לכלכלה ירוקה.

מידי שנה, במסגרת אירועי הוועידות, העיתון מעניק פרס 'מפעל חיים' לאיש מקצוע מצטיין אשר השפיע באופן מהותי והטביע חותם בסביבת עבודתו. השנה החליטה הנהלת 'משוב חקלאות', בפעם הראשונה, להעניק את פרס 'מפעל חיים' היוקרתי ליוסי לרר – מנהל אגף הנטיעות והפיתוח של עיריית אשדוד. הפרס הוענק למר לרר בטכס מרשים שנערך בסינמה סיטי באר שבע, בהשתתפות קולגות לעבודה, אנשי מקצוע מעולם החקלאות והגינון, הנהלת החברה וקהל משתתפים גדול. מדובר במעמד מכובד ומרגש שהעניק את ההכרה וההוקרה לעבודתו של מר לרר, לאגף הנטיעות ולעיר אשדוד.

לרר, המשמש שנים רבות כמנהל אגף נטיעות ופיתוח ואחראי על חזות העיר, חתום על המהפכה הירוקה שמתחוללת בעיר ומשנה את פניה של אשדוד. הפרס משקף את מחויבות האגף לעיר ולמדיניות העירונית שמכבדת ומקדמת ערכים סביבתיים, ובשנים האחרונות אנו עדים לקפיצת מדרגה משמעותית בנראות העירונית ובטיפוח ערכי סביבה בכל רחבי העיר – בהקמה וטיפוח של גינות ירוקות, פארקים גדולים, שדרות עצים, שתילות עונתיות, נטיעות וגיזום עצים, טיפוח מדשאות וסביבה ירוקה, עיצוב הכיכרות העירוניות והרחבת המרחבים הירוקים. לאחרונה, בהתאם למדיניות רה"ע ד"ר יחיאל לסרי, לרר מקדם את מיזמי ההצללה באמצעות נטיעות מסיביות בהיקף של כ-5 מש"ח בשנה, ולפני כמה חודשים אגף הנטיעות היה שותף מרכזי במיזם ההנצחה החדש שהוקם בפארק אשדוד-ים לזכר הנופלים באירועי ה-7 באוקטובר, מיזם שזכה לשבחים רבים ולהוקרה הן ממשפחות הנופלים והציבור הרחב והן מאנשי מקצוע.   

בפוסט מפרגן שהעלה ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי, הוא מברך את לרר על הפרס היוקרתי ומציין כי "בשנים האחרונות, אשדוד משנה את פניה בצעדי ענק ומביאה את החדשנות הסביבתית והקיימות לכל תחום בעיר. על כך אחראי יוסי לרר, מנהל אגף הנטיעות מזה שנים רבות, שזוכה כעת להכרה ארצית ופרס יוקרתי של הירחון 'משוב חקלאות', על פיתוח הגינון בעיר". רה"ע ציין עוד כי "הגינון בעיר לא רק מוסיף ליופי ולסביבה, אלא הוא חלק חשוב מהתפיסה שלנו – לפתח עיר בת-קיימא, להביא את איכות חיי התושבים לשיאים חדשים, ולתרום להתמודדות עם משבר האקלים וההתחממות הגלובלית". ד"ר לסרי הודה ללרר על תרומתו לטיפוח העיר ועל הכבוד שהנחיל לאשדוד. 

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן