מבזקים
תאונה בכביש 90 סמוך לים המלח: בן 15 נפצע בינוני, ארבעה נוספים נפגעו הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס שומרון | ג'לג'וליה: התיעודים ברשת הובילו לפשיטה – כך נחשפה פרשת קרבות הכלבים חולון בדרך להגביל כלי רכב מזהמים: 2.5 מיליון שקל יושקעו בהפחתת זיהום האוויר חשד לעבירות מין בלשכת סגן ראש עיריית ראשון לציון: המעצר הוארך, המשטרה בודקת אם יש נפגעות נוספות הפשיעה מתפוצצת במרכז: מטען בסניף רמי לוי ברמלה ורימון שני בתוך שבוע בפארק צמרת איך מורידים גדם של עץ בצורה בטוחה, יעילה וחסכונית רכב פגע במנוף הרמה בפתח תקווה – בן 70 נפל מגובה ונפצע קשה צעיר כבן 25 נמשה מהמים בחוף ירושלים בבת ים – מותו נקבע במקום לילה קטלני בכבישים: שני רוכבים כבני 30 נהרגו בתאונות באילת ובבית שמש

היעד: אולימפיאדת 2032 – הכירו את טלי מיכאל, "דג הזהב" של להבים

היא שוחה מגיל שנה וחצי, מדורגת במקום הראשון בדרום בסגנונות חתירה וגב, והשבוע היא קיבלה כבוד בלשכת ראש המועצה. סיפורה של השחיינית המצטיינת שטועמת את המים כבר מגיל 3 ומכוונת הכי רחוק שאפשר: "היא דור העתיד של אלופי העולם"

היישוב להבים התמלא השבוע בגאווה ספורטיבית יוצאת דופן, כאשר השחיינית המצטיינת טלי מיכאל הגיעה לביקור רשמי בלשכת ראש המועצה בעקבות הישגיה המרשימים בבריכה. מיכאל, שנחשבת לאחת ההבטחות הגדולות של השחייה הישראלית באזור הדרום, מחזיקה כיום בדירוג המקום הראשון בסגנונות חתירה וגב למרחקים קצרים וארוכים במרחב שבין אשדוד לאילת.

הרומן של טלי עם המים התחיל מוקדם מאוד – כבר בגיל שנה וחצי היא החלה לשחות. אימה, אווה מדוש-מיכאל, סיפרה ברשת כי כבר בגיל 3, בשיעור השחייה הפרטי השלישי שלה, היא צללה ושחתה בריכה שלמה, מה שסימן למשפחה שיש כאן כישרון נדיר. מאז, עברה טלי מסלול הכשרה קפדני תחת מאמנים מקצועיים, ביניהם אלדד מסיידה וחוסה, וכיום היא מתאמנת מדי יום במים ובאימונים יבשים. בימי שישי היא נוסעת להתאמן בשדרות יחד עם "הפועל שחייני הנגב" תחת הדרכתם של המאמנים פיש ומיכל.

השאיפות של טלי ומשפחתה לא נעצרות באליפות הדרום. היעד הסופי והחלום הגדול הוא לייצג את ישראל באולימפיאדת 2032 שתיערך באוסטרליה. במועצה הביעו הערכה עמוקה לעבודה המאומצת, להתמדה ולמצוינות שהפגינה, וציינו כי היא מהווה מודל לחיקוי לנוער ביישוב.

לצד ההישגים האישיים, הביקור בלשכה הניב גם בשורה לכלל קהילת השחיינים בלהבים: שדרוג הבטיחות בבריכה המקומית עם החלפת המקפצות למקפצות בטיחותיות ותקניות יותר.


◼️ חדשות להבים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מועצת להבים

דילוג לתוכן