תושבי חולון שנוסעים דרך רחובות אריה שנקר וארלוזורוב יצטרכו להתרגל למסלולי נסיעה שונים בשבועות הקרובים. במסגרת עבודות הקו הירוק של הרכבת הקלה, חברת נת״ע הודיעה על שינויים בהסדרי התנועה בצומת הרחובות, שייכנסו לתוקף מחר, יום שני, 26 באוקטובר, ויימשכו כעשרה שבועות.
כבר הלילה, בין יום ראשון לשני, יבוצעו עבודות הכנה בצומת, ובמהלכן ייחסמו לתנועת כלי רכב שני קטעי כביש: רחוב אריה שנקר, בין רחוב סוקולוב לרחוב ארלוזורוב, ורחוב ארלוזורוב, בין רחוב ביל״ו לרחוב חומה ומגדל.
החסימות יחלו הערב בשעה 22:00 וצפויות להסתיים מחר בשעה 05:00. לפי נת״ע, דיירי הרחובות יוכלו להגיע לבתיהם בהכוונת פקחים, ובמהלך העבודות צפויים גם שינויים במסלולי התחבורה הציבורית באזור.
אבל השינוי המשמעותי יותר יתחיל ביום שני ויימשך הרבה מעבר ללילה אחד.
במשך כעשרה שבועות לא תתאפשר פנייה שמאלה מרחוב אריה שנקר לרחוב ארלוזורוב לנהגים המגיעים מכיוון צפון. בנוסף, מי שנוסעים מזרחה ברחוב ארלוזורוב לא יוכלו להמשיך ישר דרך הצומת עם רחוב שנקר.
במקביל, הנסיעה ברחוב ארלוזורוב, בקטע שבין רחוב שנקר לרחוב ביל״ו, תתאפשר בשני הכיוונים.
גם הולכי הרגל יצטרכו לשים לב לשינוי: מעבר החצייה בצדו הדרומי של הצומת ייסגר, ובמקומו יוקם מעבר חצייה בצד הצפוני. המשמעות היא שמי שרגילים לחצות במקום הקבוע שלהם יצטרכו לעבור למעבר החדש.
ולא רק צומת שנקר–ארלוזורוב מושפע מהעבודות. נת״ע הודיעה כי גם בלילות שבין ראשון לשני, 25–26 באוקטובר, ובין רביעי לחמישי, 28–29 באוקטובר, ייסגר רחוב אריה שנקר לתנועה בקטע שבין חומה ומגדל לרחוב ההסתדרות, בין השעות 21:30 ל־05:00.
באותם לילות, החל מהשעה 22:00 ועד 05:00, יצומצמו נתיבי הנסיעה גם ברחובות אריה שנקר ויעקב פיכמן, בקטע שבין רחוב סוקולוב לרחוב גולדה מאיר.
עבור תושבים שמתגוררים באזור, עובדים בו או נוסעים דרכו מדי יום, המשמעות היא שכדאי לבדוק את המסלול לפני היציאה, במיוחד בשעות הערב והלילה. השינוי בצומת שנקר–ארלוזורוב צפוי להשפיע גם על נסיעות שגרתיות במהלך היום, ולא רק בזמן ביצוע העבודות.
בחברת נת״ע ממליצים לנהגים להיעזר ביישומון Waze לצורך תכנון הנסיעה. לבירור שינויים במסלולי האוטובוסים ניתן לפנות למוקד כל־קו בטלפון 4514*.
לפי החברה, משך ההסדרים בצומת הוא כעשרה שבועות, וייתכנו שינויים בהתאם לתנאי מזג האוויר.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








