מבזקים
שנה וחצי אחרי נפילתו: החלום של רס"ן אליאב אביטבול ז"ל הופך למציאות – מכינת "שדה אליאב" יוצאת לדרך מזכרת בתיה: שבוע של תרבות בספרייה הציבורית עם ערב שירה ומפגש סופר משה (מויש) לוי נבחר למנכ"ל העירייה החדש בנתניה דימונה: ערב המלגות השנתי יסייע לסטודנטים לאתר מלגות בשווי עשרות אלפי שקלים גבעתיים פותחת את הקיץ: "קהילילה" יחזיר את הפעילויות לכל שכונות העיר בערב אחד בעלות עסקים באופקים הוכשרו כ"שומרות סף" לזיהוי אלימות ופגיעות מיניות אופקים: ארבע תלמידות מקבוצת הרובוטיקה התקבלו למסלול מדעי מורחב אופקים ממשיכה לצמוח: ארבעה בתי ספר חדשים – ולראשונה ייפתח בעיר בית ספר לחינוך מיוחד אילת ממשיכה להוביל בקיימות: העיר זכתה באות הוקרה – ומתקרבת לעצמאות אנרגטית אשקלון מצדיעה לעמית קינן: בן ה – 15 ייצג את ישראל באליפות אירופה בטניס לראשונה באופקים: מינהלת התחדשות עירונית תוביל את חידוש השכונות הוותיקות ונדליזם בפארק במודיעין: ראש העיר חיים ביבס מזהיר – "לא נעבור על כך בשתיקה" קריית גת בדרך לחיבור ישיר לכביש 6: משרד התחבורה מקדם את מחלף שורק מזרח כתב אישום נגד בעל חברת בנייה מרהט – חשבוניות פיקטיביות בהיקף של כ – 33 מיליון שקל גבעתיים משנה כיוון: העירייה תחזק את ההורים כדי להתמודד עם אלימות בני הנוער הרשעה ברצח בנסיבות מחמירות: ג'ייסון עודה הורשע ברצח המתוכנן של ילנה גרנברג ז"ל עיריית אילת מבהירה: נכון לעכשיו לא אותרו נפילות ואין נפגעים או נזק רחובות, קריית אונו, ירושלים, הרצליה ומודיעין על מפת המצוינות: תלמידי הערים זכו במדליות באולימפיאדה הבינלאומית במתמטיקה אשדוד: אישה נהרגה לאחר שנפלה מגובה ברחוב הציונות; המשטרה בודקת את נסיבות האירוע דיווח: זוהו שיגורים מאיראן לעבר עקבה בירדן; פטריית עשן נצפתה באזור הרי אילת

השוק העירוני של רחובות יישאר פתוח בלילות חמישי ויהפוך למתחם בילוי קיצי

עיריית רחובות משיקה את סדרת אירועי "בא לבסטה?", שבמסגרתה יהפוך השוק העירוני למוקד בילוי בשעות הערב עם מוזיקה, מופעי רחוב, דוכני אמנות, קולינריה מקומית וחנויות שיישארו פתוחות. האירועים יתקיימו בארבעה ערבי חמישי במהלך הקיץ והכניסה אליהם תהיה חופשית.

עיריית רחובות, באמצעות החברה העירונית והיחידה לאיכות הסביבה וקיימות, תשיק בסוף החודש את סדרת אירועי הקיץ החדשה "בא לבסטה?", שנועדה להפוך את השוק העירוני למוקד בילוי שוקק חיים גם בשעות הערב ולחזק את מרכז העיר והעסקים המקומיים.

האירועים יתקיימו בארבעה ערבי חמישי – 30 ביולי, 6 באוגוסט, 13 באוגוסט ו־20 באוגוסט – החל מהשעה 19:00 ברחבת השוק העירוני. הכניסה לכלל האירועים תהיה ללא תשלום.
במהלך הערבים ייהנו המבקרים ממוזיקה עם DJ, מופעי רחוב, דוכני אמנות ויד שנייה, לצד מסעדות, בית קפה ודוכני המזון של השוק, שיישארו פתוחים לאורך כל שעות הפעילות. בין היתר יוצעו למבקרים דוכני תכשיטים, בגדים, תיקים, נעליים ופריטי עיצוב, לצד מגוון אפשרויות קולינריות של בתי העסק הפועלים בשוק.

בעירייה מסבירים כי מטרת המיזם היא להרחיב את פעילות השוק גם לשעות הערב, לעודד את התושבים לבלות במרחב הציבורי ולחזק את העסקים הפועלים במרכז העיר באמצעות שילוב של תרבות, מוזיקה, קולינריה ופעילות קהילתית.

ראש עיריית רחובות, מתן דיל, אמר כי השוק העירוני הוא אחד המוקדים הייחודיים בעיר, וכי המהלך נועד להחזיר אליו את התנועה גם בשעות הערב. לדבריו, אירועי "בא לבסטה?" הם חלק ממדיניות לחיזוק מרכז העיר, לעידוד הבילוי במרחב הציבורי ולתמיכה בעסקים המקומיים.

מ"מ וסגן ראש העיר, מחזיק תיק התרבות והאזרחים הוותיקים, שוקי קרמר, ציין כי השוק מהווה מקום מפגש בין אנשים, תרבות וקולינריה, וכי סדרת האירועים תציע לתושבי רחובות חוויית בילוי קיצית בלב העיר.

סגן ראש העיר ומחזיק תיק שפ"ע, גנים ואיכות הסביבה, זהר בלום, הוסיף כי עידוד השימוש במרחב הציבורי ותמיכה בעסקים המקומיים הם חלק מהיעדים העירוניים, וכי המיזם מחבר בין קהילה, תרבות וסביבה עירונית.

גם מנכ"לית החברה העירונית, אפרת צוקרמן, התייחסה למיזם ואמרה כי בדומה לערים רבות בארץ ובעולם, גם השוק העירוני ברחובות יהפוך בקיץ למוקד המשלב אוכל, תרבות, מוזיקה וחיי ערב, במטרה להעניק לתושבים חוויית בילוי מגוונת ונגישה.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אולפני רחובות

דילוג לתוכן