מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

התגובה הגיעה: צה"ל ושב"כ תקפו מטרות חמאס בעקבות הפרת הפסקת האש

ארגוני הטרור ניסו לאתגר – וישראל הגיבה בעוצמה: לאחר השיגור הכושל לעבר שטח המדינה, חיל האוויר וכוחות הביטחון תקפו שורת תשתיות טרור וחיסלו מחבלים בדרום ובצפון הרצועה. במערכת הביטחון מבהירים: "רואים בחומרה כל הפרה של ההסכם"

הודעה דרמטית ומשותפת לדובר צה"ל ודוברות שב"כ חושפת הבוקר (ו') את היקף התגובה הישראלית להפרת הסכם הפסקת האש. לאחר שאתמול בוצע שיגור כושל ממרחב העיר עזה לעבר שטח מדינת ישראל, החליטו בדרג הביטחוני שלא לעבור על האירוע בשתיקה, ופתחו בסדרת תקיפות ממוקדות ברחבי הרצועה.

במהלך המבצע המשותף לצה"ל ושב"כ, הותקפו באופן ממוקד מחבלים השייכים לארגון הטרור חמאס, לצד השמדת פירי שיגור ותשתיות טרור נוספות. התקיפות התבצעו במקביל הן בצפון רצועת עזה והן בדרומה, כחלק מהחלטה להגיב בעוצמה על כל ניסיון פגיעה בעורף הישראלי.

במערכת הביטחון מדגישים כי השיגור שבוצע אתמול מהווה הפרה בוטה וישירה של הסכם הפסקת האש. בהודעה המשותפת נכתב כי "צה״ל ושב״כ רואים בחומרה כל הפרה של ההסכם וימשיכו לפעול מול כל ניסיון של ארגוני הטרור ברצועת עזה להוציא לפועל מתווי טרור נגד כוחות צה״ל ואזרחי מדינת ישראל".

הפעילות המבצעית הלילה מעבירה מסר ברור לחמאס: ישראל לא תאפשר חזרה למציאות של טפטופי ירי או "שיגורים כושלים", וכל פעולה התקפית מצד ארגוני הטרור תיענה בתגובה נחרצת וממוקדת, ללא קשר למקום ממנו בוצע הירי.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן