מבזקים
מאות טאבלטים נגנבו מבתי ספר: שלושה חשודים נעצרו ליד קריית מלאכי 85 אלף שקל ל-19 ספורטאים: המצוינות שמגיעה מאילת בחול המועד: מופעי קרח בחינם מחכים למשפחות בחולון דווקא אחרי כל נדרי: דגל הגאווה נתלש שוב מבית הכנסת בירושלים רוכבת קורקינט כבת 60 נפצעה בתאונה באשקלון קפה שחור, ספינג' ו-1,000 שקל: האירוע הנוסטלגי שיגיע לקריית מלאכי אוכל, אלכוהול ואטרקציות: הקונספט החדש שמגיע לאילת באוקטובר ״מה שמחבר בינינו, חזק ממה שמפריד״: המסר שיוצא לרחובות תל אביב אחרי 8 שנים בעירייה: הילה דריקס מונתה לתפקיד הבכיר באור יהודה 8,000 שקלים בכיס, מעקב מהבר ושוד באור יום: שני תושבי אילת נאשמים בשוד 45 פרסומים בטיקטוק: הצעיר ממשגב שלום שנאשם בהסתה לטרור מהטיילת ועד הטרמינל: ערב ההנצחה המיוחד שיתקיים בבת ים בן 19 משגב שלום נאשם בהסתה לטרור ובהזדהות עם חמאס תפיסת ענק ליד לוד: סמים בשווי כ – 90 מיליון שקל נתפסו רגע לפני ההפצה מסורת של עשרות שנים חוזרת למחנה יהודה: שוק ארבעת המינים נפתח בכיכר ולרו באר שבע: תבעו מרמ"י כ – 8.5 מיליון שקל – בית המשפט דחה את התביעה וחייב ב – 100 אלף שקל הוצאות ריסס גז פלפל על המוכרת ושדד כסף: חשוד בשוד קיוסק באשקלון נעצר 474 דירות במקום 208: אושרה תוכנית הפינוי בינוי הגדולה בשכונת הדקל באילת 300 מטרים של קווי חשמל ירדו מתחת לאדמה: העבודות ברחוב פינס בפתח תקווה הושלמו ויכוח בכביש הסתיים בתקיפה בסכין: תושב בת ים נאשם שתקף נהג – ואז הציע לו כסף

זהר בלום: "קורא להמשיך להילחם על הדמוקרטיה ולוותר על השנאה"

בלום: "יצאתי עם חבריי לרשימת החינוך בראש, למחאה נגד הרפורמה המשפטית. הנפתי את דגל ישראל בגאווה תוך כדי שאני שר את ההמנון הלאומי"
ממלא מקום ראש העיר רחובות המועמד לראשות העיר, זהר בלום, יצא הערב (שבת) להפגין במחאה נגד הרפורמה המשפטית.
"אחים מסרבים להיות אויבים", כתב ברשומה בפייסבוק, "אני קורא לכולם להמשיך להילחם על הדמוקרטיה אבל לוותר על השנאה. הערב, יצאתי עם חבריי לרשימת החינוך בראש, למחאה נגד הרפורמה המשפטית. הנפתי את דגל ישראל בגאווה תוך כדי שאני שר את ההמנון הלאומי.
"עמדתי היא ברורה: לאזרחי ישראל אסור לאפשר פוליטיזציה של מערכת המשפט ושליטה של הרשות המבצעת על הרשות המחוקקת. מערכת המשפט חייבת להישאר חזקה ועצמאית למען כלל אזרחי ישראל.
תושבי יקרים, חילוניים ודתיים, מימין ומשמאל, דעו שאני מחזיק בעמדה נחושה שלכולנו אסור לתת יד להתפשרות על הדמוקרטיה ולפוליטיזציה של מערכת המשפט כי זו תהיה תחילת הקץ של מדינת ישראל ברוח מגילת העצמאות, מדינה יהודית ודמוקרטית.
אפשר וצריך לעשות את התיקונים הדרושים במערכת המשפט, לטובת אזרחי ישראל, בהסכמה רחבה בלבד. אני קורא לכלל המפגינים לשמור על החוק, לכבד את שוטרי משטרת ישראל ואנשי כוחות הביטחון.
לתומכי הרפורמה, אני קורא לכבד את המפגינים, להעריך את האחים לנשק ולקבל ואת כלל הדעות השונות בעם ישראל. אויבים רבים יש לנו מבחוץ ונוכל להביס אותם רק כשנהיה מאוחדים תחת אותן מטרות וערכים".

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פייסבוק זהר בלום

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן