מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער

זה הבייגלה הכי טעים ובריא שאכלתי – ואני לא משוחדת!

זו דעתי על הבייגלה המועשר בחלבון של 'GO' – שקית של 50 גרם המכילה כ-25 גרם חלבון וכרבע מכמות הפחמימות בבייגלה רגיל.

יש הרבה סגנונות וטעמים של בייגלה ותמיד הייתי מקובעת ורוכשת את אותו מוצר של אותו המותג. עד שניסיתי את הבייגלה עם החלבון של GO. פייר? עפתי עליו. היה בו משהו אחר.

ובכן, תנובה, חברת המזון המובילה בישראל הרחיבה את קטגוריית תזונת הספורטאים ומשיקה לראשונה תחת המותג GO" בייגלה, מועשר בחלבון וסיבים תזונתיים, ודל בפחמימות. הבייגלה, מיוצר על ידי 'מאיר בייגל' ומגיע בשלושה טעמים, משווק בשקיות אישיות של 50 גרם הכוללות כ-25 גרם חלבון לשקית, (מעל 50 גרם חלבון ל-100 גרם) וכ-7 גרם פחמימות בלבד, כרבע מכמות הפחמימות בחטיף בייגלה רגיל. המוצר הינו טבעוני פרווה (בד"צ העדה החרדית) ומקור החלבון הוא צמחי-  חלבוני חיטה, זרעי חרובים וחלבוני סויה.

בייגלה GO מועשר בחלבון וסיבים מגיע ב-3 טעמים:

  • בייגלה בטעם מלח
  • בייגלה בטעם שומשום
  • בייגלה בטעם מתובל

לדברי מיכל בצר, מנהלת אגף השיווק לתנובה: "החלבון הוא הקטגוריה הצומחת ביותר במקרר החלב עם גידול שנתי של 26% בין השנים 2020 עד 2023, כאשר השוק גדל מ-280 מיליון שקל ב-2020 ל-563 מיליון שקל ב-2023. 'GO' נולד כמותג לתזונה עבור העוסקים בספורט, וככזה מתרחב בכל שנה לקטגוריות מוצר חדשות, על מנת להציע מגוון פתרונות חדשניים ומעניינים לצרכנים אלה. ציבור הספורטאים בישראל גדל משנה לשנה ומקפיד יותר ויותר על תזונה מתאימה. הקטגוריה מהווה מנוע צמיחה משמעותי עבור תנובה ועבור השוק כולו".

 גלית מור משורר, מנהלת יחידה עסקית של יוגורטים ומוצרי החלבון בתנובה: "GO הוא המותג המוביל בתזונת ספורטאים, עם מגוון המוצרים הרחב ביותר שתרם לצמיחת הקטגוריה כולה. בשנים האחרונות הוא התרחב למדף היבשים – עם חטיפי חלבון ואבקות חלבון ועתה הוא ממשיך להתרחב גם לבייגלה עם חלבון".

"אנו גאים במוצר פורץ דרך בעל כמות חלבון גדולה יחד עם כמות פחמימות קטנה. חטיף בייגלה הוא גיוון משמעותי בתפריט היומי למי שמנהל את כמות החלבון שהוא נדרש לצרוך ביום שכן כיום הרוב המכריע של המוצרים העשירים בחלבון הם מתוקים – משקאות חלב, יוגורטים, מעדנים וחטיפי חלבון וכעת סוף סוף יש אפשור לגוון במוצר מלוח". אמרה מור משורר.

המחיר: 'בייגלה GO' (50 גרם) על פי אתר פרייסז: 10.90-13.90 ש"ח

ניתן להשיג ברשתות המזון ונקודות המכירה ברחבי הארץ.

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – צרכנות: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ תנובה

דילוג לתוכן