מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

זו רשת הסופרמרקטים החדשה שתחליף את סניפי ביתן-מגה ביישוב שלכם!!!

רשת סופרמרקטים חדשה תחליף את סניפי ביתן-מגה!!! >> אלקטרה מוצרי צריכה (אמ"צ) דיווחה כי חתמה על הסכם עם הענקית הקמעונאית קארפור לפתיחת רשת סופרמרקטים בישראל תחת המותג קארפור. הסכם הזכיינות נחתם חודש אחרי חתימת מזכר ההבנות בין הצדדים והוא בתוקף לתקופה של 20 שנים, עם הארכה אוטומטית ל-20 שנים נוספות ואפשרות להארכה נוספת לאותו פרק זמן. במסגרת ההסכם, למעלה מ- 150 סניפי רשת יינות ביתן ישופצו באופן הדרגתי ויותאמו לסניפים של קארפור. הסניפים הראשונים תחת המותג קארפור ייפתחו לפני סוף 2022 ועוד קודם לכן צפויה קבוצת יינות ביתן להתחיל למכור בסניפיה מוצרים של קארפור.

עוד סוכם כי ליינות ביתן תינתן האפשרות לייצר בישראל חלק מהמוצרים ולשווקם תחת המותג קארפור. הצדדים יפעלו בחודשים הקרובים להסדרת היקף מגוון המוצרים ולהרחבתו, להסדרת מגבלות כשרות, לאטרקטיביות מחירי המוצרים ולקביעת מועדי פתיחת החנויות בהתאם. תמורת הזכיינות תכלול תשלום ראשוני שייפרס על פני מספר שנים, בתוספת תשלומים שישולמו כשיעור מההכנסות. נציין כי קארפור היא הקמעונאית הבינלאומית הגדולה ביותר שנכנסה עד היום לישראל, עם כ- 13,900 סניפים ומחזור מכירות של 81.2 מיליארד אירו.

מנכ"ל אלקטרה מוצרי צריכה, צביקה שוימר: "ההסכם עם קארפור הוא מהלך משנה שוק שפותח את ישראל לעולם. הוא עתיד לייצר מהפך לצרכנים וגם הזדמנות אדירה לספקים הישראלים שיתאפשר להם למכור את מוצריהם בכל אלפי סניפי קארפור בעשרות מדינות. זהו אחד מתאגידי המזון הגדולים בעולם ואני שמח מאוד שהם בחרו בנו להכניס את קארפור לישראל. ההסכם הוא גם מכפיל כוח הן למועדון הלקוחות והן לחטיבת המזון של אלקטרה צריכה, שיתחזקו בקרוב בשחקן בינלאומי נוסף עם פתיחת חנויות הנוחות הראשונות של המובילה העולמית סבן אילבן. מהלכים אסטרטגיים אלה, לצד חיזוק תשתית האונליין במיזוג הפעילות הצפוי עם קוויק, משלימים את התשתית הנדרשת לחברה כדי לפרוץ ולהוביל את שוק המזון והצריכה בישראל. הנהלת קארפור רואה חשיבות רבה בכניסה לישראל והביעה את מחויבותה המלאה להצלחת המהלך. כבר בקרוב נראה צוותים של קארפור שיגיעו לישראל ללוות את תהליך בניית הרשת והמותג בארץ. אין לי ספק כי היכולות האדירות של קארפור יבואו לידי ביטוי עד מהרה בשוק המקומי לטובת כלל הצרכנים בישראל".

מנכ"ל קבוצת יינות ביתן, עמית זאב: "חתימת ההסכם עם קארפור מאפשר לנו להציע לצרכנים בישראל סל פתרונות מבודל בחוויית הצריכה, במגוון המוצרים וברמת המחירים. האתגר שלנו כעת הוא להטמיע במהירות את השינויים שיורגשו בכל בית ובית. אנחנו נמשיך לשתף פעולה עם החקלאים המקומיים ועם היצרנים הקטנים והבינוניים ואף נפתח עבורם את ההזדמנות לייצר עבור רשת קארפור העולמית ולקבל כרטיס כניסה למכירה באלפי סניפי קארפור ברחבי העולם".

כאמור, קבוצת קארפור היא חברת קמעונאות המזון המובילה בעולם המפעילה כ- 13,900 חנויות ביותר מ-40 מדינות באירופה, במזרח התיכון, בצפון אפריקה, במזרח אסיה ובאפריקה. החברה פועלת בפורמטים קמעונאיים שונים: היפרמרקטים, סופרמרקטים, Cash & Carry, חנויות עירוניות ואתרי מכירות אונליין, המותאמים לכל מדינה ומדינה. קארפור היא מובילה עולמית בשינוי הרגלי הצריכה של מזון בכל מקום בעולם, והיא מספקת ללקוחותיה גישה למזון איכותי ובר השגה בכל עת ובכל מקום. המותגים של קארפור הם הגדולים באירופה. בקארפור מתבצעות למעלה מ- 2 מיליארד עסקאות בשנה ומחזור מכירות החברה לשנת 2021 הסתכם ב- 81.2 מיליארד אירו. קארפור היא חברה ציבורית שמניותיה רשומות למסחר בבורסת ה- Euronext N.V ושווי השוק של החברה הוא כ-15 מיליארד אירו.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן