מבזקים
הקור נשאר: בוקר קר ויום קריר מהרגיל ברחבי הארץ חדשות טובות להורי רמלה: הוארך מועד הרישום למעונות היום המפוקחים נזק רב מרסיסים בזירות שונות בראשון לציון והסביבה מתווה פיצוי לשכירים – מבצע "שאגת הארי" תנחומים למשפחות שני הלוחמים שנפלו בקרב בדרום לבנון לילה של אש במרכז: פגיעה במבנה בלוד ופצועה בינוני בראשון לציון מניהול מגפת הקורונה לחזית של קריית אונו: שרון קרביצקי חושפת את מאחורי הקלעים של הדוברות במלחמה "אישה לאישה מלכה": מיטל כהן פומברג על מנהיגות, אמונה והקול של קריית מלאכי בלב טהרן: צה”ל חיסל את ראש הלשכה המיועד של מנהיג משטר הטרור האיראני פתאום נפל מהשמיים": רסיס עם כיתובי הנצחה לשהידים נפל בחווה בבנימין נבחר רב לעיר גבעתיים: הרב משה יוסף אדרי יכהן כרבה הראשי של העיר ראש עיריית יבנה רועי גבאי: "נשים הן הלב הפועם של הקהילה שלנו" עיריית לוד: פתיחת שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים החל ממחר קריית מלאכי: עובדי הרווחה יוצאים לביקורי בית ושיחות עם אזרחים ותיקים בתקופת מבצע אשדוד: הנחיות בטחון והוקרה לנשות העיר ביום האישה הבינלאומי מיוחד לחדשות 08: שאלות ותשובות לשמירה על חוסן הילדים תחת אש / בתיה בר שביט יבנה: הריסת בניין ברחוב הדרור 58 במסגרת פרויקט "נופי הנגיד" משרד החינוך: החל ממחר תתאפשר פעילות פיזית במסגרות לבני נוער בסיכון סיור מנהלת מחוז הדרום במוסדות החינוך שנפגעו בבאר שבע בית שמש פותחת מוקד סיוע לתושבים בעקבות נזקים לבתים

חבר מועצת העיר רחובות שלח רשימת תפוצה בוואטסאפ: "מקווה שמנכ"ל העירייה לא נדבק בנגיף הקורונה"

מכירים את הרגעים האלה שחברי מועצה מנסים בכל הכוח להמציא כותרות שיבואו על חשבון אחרים, בשביל לקבל במה? אז זהו, שלאחד מחברי האופוזיציה במועצת העיר רחובות, נולד רעיון: ניצול מגפת הקורונה לצרכי פרסום – ולא, אותנו זה לא מצחיק.

מנכ"ל עיריית רחובות, דורון מילברג

**

אותו אחד, יצר רשימת תפוצה בוואטסאפ וציין כדלקמן: "מברך על חזרתו של מנכ"ל העירייה דורון מילברג מהחופשה הפרטית בתאילנד בסופ"ש הקרוב (טיסה נעימה ובטוחה). כמובן מקווה ובע"ה שחס וחלילה לא נדבק בנגיף הקורונה. בכל אופן, דורש למלא את הנחיית משרד הבריאות בנושא מדורון ומכל מי שחוזר מאחת המדינות אשר מופיעות בחוזר וההנחיות של משרד הבריאות ולהקפיד על בידוד של 14 ימים. שלומנו וחיינו אנו ושל עובדי העירייה והסובבים חשובים מכל בוודאי שתושבי העיר פוקדים את משרדי העירייה ותאגידיה. שבוע טוב בשורות טובות ורק בריאות".

הדברים הללו הובאו לקברניטי העיר כולל ראש העיר שהבינו כי מדובר בעוד הלצה מטופשת של אותו חבר אופוזיציה שעושה מעצמו צחוק פעם אחר פעם (אין צורך להזכיר שמות…). בעיריית רחובות אמרו: "הוא לא מעודכן, בחדשות הודיעו שזה רק לשבים מסין".

הערת מערכת: אל להנהגת העיר להתרגש. פורים בפתח, הליצן עושה הכנות לחג.

**

הנחיות משרד הבריאות לחוזרים מהמדינות סין, תאילנד, יפן, הונג קונג, סינגפור, מקאו, דרום קוריאה וטיוואן

אדם ששהה במגע הדוק עם חולה מאומת או שהה באחד מהיעדים שצויינו לעלי ובתוך 14 יום מהמגע עם החולה המאומת או מהחזרה מאחת המדינות האמורות, הופיעו אצלו: חום מעל 38 מעלות, שיעול, קושי בנשימה או תסמין נשימתי אחר. 
על מי שעונה לקריטריונים אלה יש לגשת למרפאה או לבית חולים, בתיאום והודעה מראש על הגעתם, תוך כיסוי האף והפה במסכה או בבד, להימנע ממגע עם הסובבים, להימנע מנסיעה בתחבורה ציבורית ולפעול בהתאם להוראות המפורטות באתר המשרד.
נבהיר ונחדד כי בהתאם להנחיות קודמות בידוד בית נדרש אך ורק לחוזרים מסין. מי שהיה בסין במהלך 14 הימים האחרונים, כל תקופת שהות נחשבת כביקור, נדרש להשאר בבידוד בית עד להשלמת 14 ימים ממועד השהייה בסין.
דילוג לתוכן