מבזקים
פיצוצים נשמעו בשדרות ובעוטף: אוגדת עזה מבהירה – מדובר בפעילות כוחותינו ברצועה נעצר חשוד בהצתת מתקן השפכים שהושבת בנגב: בן 52 מאום בטין נחקר מחר בעוטף: 2,500 איש צפויים בעצרת הזיכרון לציון שלוש שנים ל־7 באוקטובר גאווה לבת ים: הנרי חן הוכתר לאלוף אירופה בוויקבורד אמו של רס״ן עידו שני ז״ל מרמת גן דורשת ועדת חקירה ממלכתית חולץ מחוסר הכרה לאחר תאונה עצמית בלוד – מצבו קשה חשד להצתה השבית את מכון הטיהור: 30 אלף מ״ק שפכים זורמים מדי יום לכיוון באר שבע אשדוד: בן 66 התמוטט בביתו – לאחר החייאה ליבו שב לפעום חשד לדקירה באשדוד: גבר נפצע באורח בינוני ברחוב כיכר סיגל אופקים זוכרת: ימים של טקסים, סיפורי גבורה, יצירה ומוזיקה לציון שלוש שנים ל-7 באוקטובר M16 עם משתיק קול ויותר מ – 21 ק״ג סמים: הפשיטות ברמלה ובלוד שני פצועים קל בתאונה בכביש 35 סמוך לברכיה צה״ל ושב״כ: צלף חמאס שחוסל בח׳אן יונס תכנן פיגועים נגד כוחות צה״ל רכב התהפך סמוך לצומת עין חצבה: ארבעה נפצעו קל זמני כניסת השבת והחג וצאת השבת | 2-3 באוקטובר 2026 גבר נהרג בהתרסקות מטוס קל; פצוע נוסף פונה במצב קשה מחר באשדוד: הקפות שניות ברובע ב׳ עם תהלוכה, מוזיקה והפתעות לילדים בחירות 2026: עמוס לוזון מודיע – ״הפעם לא אבחר בנתניהו״ אופירה אסייג פותחת ערוץ תרבות חדש בווטסאפ – וכבר מספקת כותרות מחזירים את עמי הביתה: משפחתו מבקשת מעם ישראל סיוע בקמפיין גיוס המונים, לאחר שנסעה לחיפושים אחריו בהר האולימפוס

יבנה: הריסת בניין ברחוב הדרור 58 במסגרת פרויקט "נופי הנגיד"

הבוקר (ראשון) ניתנה האות להריסת הבניין ברחוב הדרור 58 ביבנה, במסגרת פרויקט ההתחדשות העירונית "נופי הנגיד", המקודם על-ידי חברת נח רפפורט

הבוקר (ראשון) ניתנה האות להריסת הבניין ברחוב הדרור 58 ביבנה, במסגרת פרויקט ההתחדשות העירונית "נופי הנגיד", המקודם על-ידי חברת נח רפפורט. הבניין בן 4 הקומות כלל 16 יחידות דיור, ובמקומו יוקם בניין חדש בן 11 קומות עם 64 יחידות דיור מודרניות.

בתחילה התקדם הפרויקט במתווה של בינוי-פינוי, אך בהתאם להחלטת ראש העיר ויו"ר הוועדה המקומית, רועי גבאי, הוחלט לבצע את הפרויקט במתווה של פינוי-בינוי כדי לשמור על איכות חיי התושבים ולקצר את לוחות הזמנים. כלל הדיירים פונו לדיור חלופי ומקבלים גישה למרחבים מוגנים בתקופה ביטחונית מאתגרת.

ראש העיר, רועי גבאי, ציין:
"גם בתקופה מורכבת של מלחמה אנחנו ממשיכים לבנות את העתיד של יבנה. ההתחדשות העירונית מחזקת את העיר, משפרת את איכות החיים של התושבים ומעניקה להם מבנים חדשים ובטוחים יותר עם מרחבים מוגנים. פרויקט 'נופי הנגיד' הוא בשורה חשובה לתושבי הרחוב ולמרקם הוותיק של העיר, ואנחנו נמשיך לקדם פרויקטים נוספים שיחדשו את השכונות הוותיקות ויחזקו את החוסן העירוני."

סמי גל, מנכ"ל חברת נח רפפורט, אמר:
"פרויקט 'נופי הנגיד' הוא פרויקט משמעותי עבורנו ועבור תושבי הרחוב. אנחנו גאים להיות שותפים לתהליך ההתחדשות של יבנה ולהקים עבור הדיירים בניין חדש, איכותי ובטוח יותר."

מתן שפירא, ראש המינהלת להתחדשות העירונית בעירייה, הוסיף:
"הריסת הבניין ברחוב הדרור 58 היא צעד משמעותי נוסף בקידום ההתחדשות העירונית בעיר וביישום התכנית להתחדשות בניינית ברחוב הדרור. מדובר בתהליך מורכב הדורש שיתוף פעולה מלא של הדיירים, היזם והעירייה."

באירוע תחילת ההריסה נכחו גם מ"מ וסגן ראש העיר חיים מסינג, וסגני ראש העיר פאלי כהן ושחר סימנה, שהביעו תמיכה בקידום הפרויקט ובחיזוק המרקם הוותיק של העיר.

ההריסה בוצעה באתר סגור, בהתאם להנחיות פיקוד העורף ולכללי הבטיחות המחמירים.


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן