נזק קל נגרם כתוצאה משריפה באוהל סמוך למשרד האוצר-נבדק חשד להצתה:
אמש, סמוך לשעה 22:30 התקבל דיווח בכבאות והצלה לישראל מרחב האומה על שריפה במאהל סמוך למשרד האוצר. לוחמי האש שהגיעו בתוך זמן קצר מאוד למקום, הבחינו בנזק קל שנגרם למאהל המשמש לאחסנת ציוד, וכי השריפה כובתה ע"י אנשי המקום.
לכבאות והצלה לא דווח על נפגעים. מחקירה של קצין חקירות מכבאות והצלה לישראל מחוז ירושלים, עולה חשד כי השריפה החלה בעקבות הצתה של האוהל.
ממצאי החקירה הועברו לידי חוקרי משטרת ירושלים.
ממשטרת ישראל נמסר:
הלילה בסביבות השעה 22:30 התקבל דיווח במשטרה על שריפה שפרצה באוהל משפחות הנרצחים והחטופים, הממוקם בסמוך למשרד האוצר בקריית הממשלה בירושלים.
השריפה כובתה במהרה ע״י אזרחים שהיו במקום ונגרם נזק לאוהל, ללא נפגעים.
למקום הוזעקו כוחות משטרה וכב״ה. חוקרי תחנת מוריה במחוז ירושלים פתחו בחקירת נסיבות השריפה בסיוע חוקר דליקות של כב״ה ונבדק החשד להצתה.
◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








