שוטרי משטרת ישראל עצרו לחקירה תושב ירושלים בן 60 בחשד שביצע עבירות מין במספר קטינים במהלך השנה האחרונה בשכונת הר נוף.
החקירה מתנהלת ביחידה ללחימה בפשיעה של מרחב ציון, ולפי החשד, יצחק אברהם רות אריאל אסולין נהג ליצור קשר עם קטינים בגילאי 10–16 באזור השכונה וסביבתה. על פי ממצאי החקירה עד כה, החשוד פגש את הקטינים במקומות עבודתו ובמרחב הציבורי, ושם לכאורה ביצע בהם מעשים מגונים, מעשי סדום ועבירות מין נוספות.
החשוד נעצר ב־4 במרץ 2026, ומעצרו הוארך בבית המשפט לצורך המשך פעולות החקירה.
במשטרה חוששים כי קיימים נפגעים נוספים שטרם פנו לרשויות, ולכן פורסמה תמונתו של החשוד. במשטרה קוראים לכל מי שנפגע ממעשיו או מחזיק במידע רלוונטי לפנות בהקדם לתחנת המשטרה הקרובה או ליצור קשר עם מוקד 100 של משטרת ישראל.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








