מבזקים
זוועה בדרום תל אביב: הכלב נמצא בעליית הגג כשהוא חבול ומדמם הקלת ענק בהנחיות: פיקוד העורף מסיר לחלוטין את מגבלת ההתקהלות בכל רחבי הארץ מחדל הסברה ברחובות – פיצוץ אדיר שנשמע ברחבי העיר אחרי הסערה ברשת: עיריית נתניה מבהירה את מחירי החופים בסירונית ופולג לא רק הלוחמים: בקריית מלאכי החליטו להצדיע גם למי שנשארו בבית לא רק מקלטים ואזעקות: בירושלים נערכים גם לשאלה מי יטפל בתושבים בזמן חירום עצר בפתאומיות ונסע לאחור: נהג באילת נתפס עם כמות אלכוהול חריגה בגופו לא רק פארק: רחובות חנכה מסלול עירוני חדש שמחבר בין טבע לבריאות ראש העיר, מיכאל וידל: "הנחיתי לקיים תחקיר מיידי ומעמיק של האירוע" בעקבות אירוע בגן לחינוך מיוחד: ראש עיריית רמלה הורה על תחקיר מיידי מהפכת גיל המעבר מגיעה לעיריות: עשרות נשים מגבעת שמואל הגיעו לשמוע על הנושא שפעם היה טאבו רחוב הגליל ייחסם לשלושה שבועות: אלו הסדרי התנועה החדשים ברחובות 100 שנים לשבוע הספר: אלו היוצרים הצעירים שזכו בפרס ברנשטיין היוקרתי בתל אביב 30 שנה אחרי סל הניצחון: ירושלים מצדיעה לאגדה שהפכה לסמל העיר הכירו את הרוצח, ניסו לטשטש ראיות: כתב אישום יוגש נגד קטין בגין רצח בני הזוג פריחודקו דיווח: הושג הסכם בין ארה"ב לאיראן כולל הפסקת אש בלבנון; טראמפ טוען שנתניהו תומך במתווה דריכות שיא: כוננות גבוהה בישראל לקראת אפשרות לשיגורים מאיראן מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי"

חשיפה: כך נראה המטה המרכזי של אונר"א ברצועת עזה

צה״ל ושב״כ חושפים; נכס מודיעיני משמעותי של ארגון הטרור חמאס מתחת לקרקע ואמצעי לחימה במשרדים – כך נראה המטה המרכזי של אונר"א ברצועת עזה

בשבועיים האחרונים צה״ל ושב״כ מבצעים פשיטה אוגדתית בהובלת צוותי הקרב של חטיבה 401 ונח״ל בפיקוד אוגדה 162, על יעדי טרור ממוקדים בצפון ומרכז הרצועה.

כוחות של צוות הקרב החטיבתי של 401, לוחמי שייטת 13, יחידת שלדג, יחידת עוקץ ויחידות מיוחדות נוספות יחד עם לוחמי שב״כ פשטו על מרחב ׳שאטי׳ ושכונת ׳תל אלהוא׳ שבצפון הרצועה. במהלך הפעילות חוסלו כ-120 מחבלים והושמדו כ-20 תשתיות טרור של ארגון חמאס.

בהכוונה מודיעינית של שב״כ הגיעו הלוחמים אל פיר מנהרה סמוך לבית ספר של ארגון אונר״א. הפיר הוביל לתוואי תת-קרקעי ששימש כנכס משמעותי של המודיעין הצבאי של חמאס ועבר מתחת למבנה המשמש כמטה המרכזי של אונר"א ברצועה. התוואי נבנה בעומק של 18 מטרים ובאורך של 700 מטרים והכיל מספר דלתות הדף. בפשיטה אותרו אמצעים מודיעיניים ממגוון רחב של סוגים. מיצוי המודיעין החדש שנמצא יאפשר פשיטה על יעדי חמאס נוספים. השמדת התוואי פוגעת ביכולות המודיעין של חמאס.

הלוחמים איתרו תשתית חשמל בתוך המנהרה המחוברת למבנה המטה המרכזי של אונר״א, דבר המעיד על תספוק חשמל לתוואי המנהור באמצעות נכסי אונר״א.

בעקבות ממצאים אלו ועל בסיס מודיעין מקדים של שב״כ, פשטו הלוחמים על המטה המרכזי של ארגון אונר״א, המכיל את משרדיהם של מספר ארגונים הומיניטריים ובין לאומיים. בתוך משרדי המבנה אותרו אמצעי לחימה רבים, וביניהם רובים, תחמושת, רימונים ומטענים. במשרדים של פקידי אונר"א נמצאו אמצעי מודיעין ומסמכים שהעידו כי אותם המשרדים שימשו גם את מחבלי ארגון הטרור חמאס.

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל, דוברות שב"כ

דילוג לתוכן