מבזקים
עופר ומאור מגיעים לאשדוד: מופע חינם בפארק אשדוד ים נתי הגעתי הופעתי מגיעה לשדרות: מופע מיוחד לילדים – הכניסה חופשית אשדוד: רוכב קורקינט חשמלי נפצע בינוני בתאונה עם רכב באר שבע: צעירה וילד בן שנתיים נפצעו בתאונת דרכים רחפן נפל סמוך לביתו של השר איתמר בן גביר; הנסיבות בבדיקה חשש לטביעה בחוף חופית באשקלון: כוחות גדולים פתחו בסריקות מאות מפגינים צועדים בירושלים בקריאה לשמירה על הדמוקרטיה בית שמש: חובש איחוד הצלה הציל את חייו של בן 15 לאחר התקף אלרגיה מסכן חיים הולכת רגל כבת 70 נפגעה בתאונת דרכים בחולון נפתחת הדרך החדשה לשדרות: עבודות להסדרת החיבור לכביש 334 יחלו ממחר ראש עיריית אשקלון נפגש עם יובל קוגן: "נס גלוי לראות אותו שוב בזרועות אמו" חיזוק לסגל: א.ס עירוני אשקלון החתימה את הגארד נעם נאור שריפה בבניין מגורים באילת: שני בני אדם נפגעו קל משאיפת עשן רכב צנח מגשר סמוך למחלף השלום בתל אביב; נהגת בת 50 נפצעה קשה צעיר בן 20 נורה בשדרות ופונה במצב קשה; המשטרה פתחה בחקירה טרגדיה בגל החום: בן 80 התמוטט בבת ים ומת ככל הנראה ממכת חום עדכון: פצוע תאונת אופנועי הים באילת הוטס לסורוקה במצב בינוני בשורות טובות: יובל קוגן בן ה־4 אותר לאחר שעות ארוכות של חיפושים על ידי תושב אשדוד הותר לפרסום: שני לוחמי צה"ל נפלו בפעילות המבצעית בשומרון זמני הדלקת נרות – כניסת השבת ויציאת השבת | 24-25.7.26

טראמפ נגד הדמוקרטים: "המתקפה על איראן הייתה הכרחית – הם איבדו את הדרך"

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, יוצא למתקפה חזיתית נגד המפלגה הדמוקרטית בעקבות הביקורת על המבצע הצבאי המשולב עם ישראל; בנאום תוקפני הוא מאשים את מתנגדיו בצביעות פוליטית וטוען: "אמריקה היום גדולה וחזקה מאי פעם".

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, פרסם הצהרה לוחמנית ויוצאת דופן בחריפותה נגד המפלגה הדמוקרטית, אותה הגדיר כ"שמאל רדיקלי שאיבד לחלוטין את דרכו". הרקע לדברים הוא גל הביקורת שנשמע מצד גורמים דמוקרטיים על המתקפה המשותפת של ארצות הברית וישראל נגד מטרות באיראן – פעולה שהנשיא מגדיר כ"הכרחית וחשובה מאוד". טראמפ דחה בביטול את טענותיהם וקבע כי המניע היחיד לביקורת הוא איבה אישית כלפיו: "הם מתלוננים רק כי אני עשיתי את זה. אם לא הייתי פועל, הם היו צועקים 'למה טראמפ לא תקף את איראן מיד?'. אין בזה שום דבר מפתיע".

במסגרת דבריו, קשר הנשיא בין המבקרים לבין האורחים שייצגו את ערכי האומה בנאום מצב האומה האחרון, ביניהם אם ששכלה את בתה כתוצאה מפשיעה של שוהה בלתי חוקי, טייס מעוטר במדליית הכבוד של הקונגרס ולוחם ותיק בן 100 שנים. טראמפ טען כי הדמוקרטים "לא מסוגלים לסבול" את האנשים הללו ואת מה שהם מייצגים, והוסיף כי מדובר במתנגדים אוטומטיים שיתייצבו בצד השני של המתרס ללא קשר לתוכן המדיניות שיקדם. "האנשים האלה חולים, משוגעים ומטורפים", הטיח הנשיא ביריביו.

למרות המחלוקות הקשות מבית, טראמפ חתם את דבריו בנימה של עוצמה לאומית, כשהוא מבטיח כי ארצות הברית נמצאת בנקודת שיא של כוח ויכולת. הוא הדגיש כי המהלכים הצבאיים והמדיניים האחרונים רק מחזקים את מעמדה של ארה"ב כמעצמה מובילה וסיכם בקריאתו המוכרת: "הפכו את אמריקה לגדולה שוב!". ההצהרה מגיעה בשיאה של מתיחות ביטחונית גבוהה במזרח התיכון, כשהתיאום בין וושינגטון לירושלים נראה הדוק מאי פעם מול האיום האיראני.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: GEMINI

דילוג לתוכן